Apple udgiver julegavebog: 20 år med Apple-design

”Designed by Apple in California” er tyve års designhistorie samlet sammen i en bog med 450 produktfotos.

Apple udgiver julegavebog: 20 år med Apple-design

Techgiganten Apple og produktdesign går hånd i hånd. Selskabet har siden sin tilblivelse altid vist en forkærlighed for smukt designet elektronik – noget som selskabet nu vil hylde i en ny fotobog: ”Designed by Apple in California”

I bogen gennemgås 20 år af selskabets produkthistorie fra den halvgennemsigtige iMac i 1998 og frem til Apples pencil i 2015.

Designet er, som bogtitlen antyder, i højsædet og du får i alt 450 produktfotografier af kendte, og mindre kendte, Apple-enheder at bladre igennem.

Bogen udkommer, som så mange nyere Apple-produkter, i to størrelser: en lille hardback-version på 26 x 32 cm samt en stor hardback-udgave på 33 x 41 cm. Med en priser på henholdsvis 199 USD og 299 USD bliver det ikke nogen billig sag – men den vil givetvis pynte på sofabordet med sine sølvbelagte sidekanter og otte-tonede fotoprint.

Se også:  Apple forfremmer Jony Ive til designchef

Bogen er dedikeret til selskabets medstifter Steve Jobs og får følgende forord af Apple-chefdesigner Jony Ive:

”Det har altid været Steve’s hensigt og motivation at kreere noget stort som hele menneskeheden kan gavne af, og den idé er fortsat både vores ideal og mål for Apples fremtid. Dette værk er et venligt tilbageblik mod de produkter der udlevede de idealer over årene. Vi håber, at denne bog vil give en forståelse for hvorfor de produkter eksisterer som de gør, og at de kan være inspirationskilde for designstuderende i bredeste forstand”

Bogen får debut i dag i udvalgte markeder, navnligt USA, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Japan, sydkorea, Taiwan, Australien og Storbritannien.

“Designed By Apple in California” vil gøre sig godt på sofabordet eller under juletræet