Apple udvikler nyt headset til jack-fri iPhone 7

Jack-stikket ser i den grad ud til at forsvinde fra den kommende iPhone, og Apple gør klar til alternative headsets

Apple udvikler nyt headset til jack-fri iPhone 7

På trods af talrige underskrifter, der beder Apple om at beholde jack-stikket i den kommende iPhone 7, så skulle den være god nok. I hvert fald har Apple-sitet 9to5Mac fået bekræftet fra sine kilder, som de kalder det, at Apple vil fjerne det alsidige stik fra den kommende iPhone, men ikke nok med det, så udvikler Apple også på et alternativ til dem, der gerne vil have deres musik i ørene.

Læs også: Mulig iPhone 6C fanget på fotos

Ifølge det amerikanske sites oplysninger, så er der tale om et helt frit in-ear headset, som altså skal lanceres i forbindelse med den kommende iPhone-model. Dog kunne Apple-mærket Beats komme til formelt at stå som producent.

Det kommende headset skulle minde om Motorolas Hint-headset, som altså ikke har nogen kabler – heller ikke mellem de to dele, der sidder i ørene. I det seneste design af dette headset er der ingen porte til opladning, men i stedet skulle batteriet komme fra en lille transportæske, som følger med.

EarPods/AirPods

Selvom der sandsynligvis er et godt stykke tid til det nye headset får set dagens lys, så kan man allerede komme med et kvalificeret gæt på navnet, nemlig AirPods. 

Ud over at navnet i sig selv kunne ligge fint i tråd med Apples traditioner inden for navngivning, så har Apple allerede registreret netop AirPods som et varemærke, skriver 9to5Mac.

Læs også: Apple skærer drastisk ned i produktionen af iPhone 6s

Som et lille kuriosum kan sitet også fortælle, at Apple efter sigende endnu ikke har lagt sig fast på et design for iPhone 7 endnu. Lige nu skulle amerikanerne arbejde med 3 forskellige designs, hvor et af disse er helt nyt og meget tyndt, mens et andet ‘backup-design’ minder meget om det, man ser på iPhone 6S.