Apple: Vi kommer ikke med en iPhone til lavpris

Der har været rygter om en billig-udgave af iPhone, men disse manes nu til jorden af Apple’s Phil Schiller.

Apple: Vi kommer ikke med en iPhone til lavpris

Rygterne om en billig-udgave af iPhone fra Apple har været mange, men nu maner Phil Schiller, marketingchef ved Apple, disse rygter til jorden med den kinesiske avis Shanghai Evening News.

 – Reuters: Apple arbejder på en billig udgave af iPhone

Mange på det kinesiske marked er netop nu ved skiftet fra feature phones og til smartphones, hvilket har betydet mange producenter har sendt et utal af billige smartphones på markedet, som skal tage over fra feature phones.

 -”Trods populariteten af billige smartphones, vil dette aldrig blive en del af det fremtidige produktsortiment i Apple,” fortalte Phil Schiller.

Han understregede ligeledes, at selvom Apple kun har omkring 20 procent af smartphone markedet, så har de 75 procent af fortjenesten, samt de forsøger at lave de bedst mulige produkter på markedet.

 -”Alle produkter som Apple udvikler, der benytter vi den bedste teknologi der er tilgængelig. Det omfatter alt fra produktionen, Retina display, designet – alt det for at levere det bedste produkt til markedet,” sagde Phil Schiller til Shanghai Evening News.

Om det betyder vi ikke får en billigere version af iPhone er dog stadigvæk ikke det samme. Phil Schiller kan have valgt hans ord med stor omhu. Eksempelvis har Apple også sendt en iPad Mini på markedet, selvom Steve Jobs i 2010 kritiserede 7 tommer tablets.

Mere om emnet

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fortsatte historien. 10/1/2013 fulgte vi op med et indlæg omkring Nokia overrasker på aktiemarkedet efter opjustering – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..