Apples bekræfter opkøb af Beats Electronics

Efter 4 ugers svirrende rygter har Apple nu endelig bekræftet opkøbet af Beats Electronics til 3 milliarder dollars.

Apples bekræfter opkøb af Beats Electronics

Efter knap 4 uger med svirrende rygter er IT-giganten Apple nu klar til at offentliggøre deres hidtil største virksomhedskøb nogensinde. Som Mobilsiden.dk nævnte på siden igår, så bliver Beats lidt billigere end først antaget, og Apple har altså rekvireret Beats Electronics samt Beats Music for et beløb på 3 milliarder dollars. Det skriver Apple i en pressemeddelelse.

Som del af aftalen, så vil stifterne af Beats Jimmy Lovine og Dr. Dre, samt medarbejderne hertil, altså nu være ansat af Apple, og det virker til at begge parter er tilfreds.

“Musik er en vigtig del af alle vores liv, og indtager en særlig plads i vores hjerter hos Apple,” siger Tim Cook, Apples CEO. “Det er derfor, vi fortsat investerer i musik og samler disse ekstraordinære teams, så vi kan fortsætte med at skabe de mest innovative musik produkter og tjenester i verden.”

“Jeg har altid vidst i mit hjerte, at Beats tilhører Apple,” siger Jimmy Lovine. “Ideen, da vi startede virksomheden, blev inspireret af Apples uovertrufne evne til at gifte sig med kultur og teknologi. Apples dybe engagement til musik-fans, kunstnere, sangskrivere og musikbranchen er noget særligt. “

På mandag går Tim Cook & Co på scenen til årets udviklerkonference, og her er vi naturligvis spændt på at høre, om der er nyheder på vej til musikfronten som resultat af opkøbet.

Kilde: Apple

 

Mere til nyheden

Sagen har udviklet sig. Siden vi kørte artiklen er der sket mere. mobilsiden fulgte op på historien. 28/5/2014 bragte vi en artikel omkring emnet Nokia Lumia 630 – mega meget mobil for få penge [TEST] – Den videre historie kan du læse her. Få også seneste nyt om emnet her..