Apples salgsafdeling frygter Android

Retssagen mellem Apple og Samsung giver informationer fra Apples interne dokumenter, som interessante nyheder.

Apples salgsafdeling frygter Android

Den verserende retssag mellem Apple og Samsung giver et sjældent indblik i de to virksomheders interne dokumenter. En af de mere interessante dokumenter er fra Apples salgsafdeling.

Dokumenterne afslører af Apples salgsafdeling er irriteret på Samsung og Android i det hele taget fordi de to konkurrenter gør det sværere for Apple at overbevise kunderne om Apples innovation.

Konkurrencen fra Android er noget som generelt bekymrer Apples salsafdeling og dokumenterne viser at Apple selv mener at Android har potentialet til at gøre onde ting ved Apples salgstal. Apple har stigene salgstal, men salgsafdelingen frygter at Android kan stoppe udviklingen så Apple i de kommende år ikke oplever samme vækst, men holder status quo.

Ind til nu har vi dog ikke set en nedgang i salgstal fra Apples side, men Apple har også udvidet sine produkter til flere lande og markeder, men det kan de ikke blive ved med og så kan det godt være Apple vil opleve stagnering eller måske ligefrem nedgang i salgstal.

I de kommende dage skal vi forvente at se flere interessante dokumenter. Men her til sidst kan i få de engelske citater direkte fra hestens mund

Competitors have drastically improved their hardware and in some cases their ecosystems

Apple er heller ikke helt tilfredse med at Samsung og Google burger penge på at promovere sig:
“spending ‘obscene’ amounts of money on advertising and/or carrier channel to gain traction”.

Er du enig i at Apple bør frygte Android?