Denne dating app er også for de grimme

Slut med overfladisk dating. En ny dating app vil i stedet fokusere på det indre frem for det ydre.

Denne dating app er også for de grimme

Er du single er du sikkert bekendt med de mange apps og hjemmesider derude – og du er sikkert også bekendt med hvor meget udseende tæller før der swypes til næste levende profilbillede.

Men ønsker du at gå mindre overfladisk til værks i din søgen efter sjælevennen og kærligheden er udvalget noget mere begrænset, for populære apps som Tinder er båret frem af profilbilleder og en hurtig svirpen videre til næste potentielle match.

Se også: Hackere afslører brugere på utroskabsside

For at bryde med den ensidige satsning på påstået udseende, er en ny app nu kommet til landet: Candidate. Her er hensigten at skabe en dybere og mere meningsfyldt app ved at finde partneren igennem fælles værdier og meninger.

”I stedet for at swipe eller tappe på en profil baseret på et påstået udseende, ønskede vi at skabe en datingapp, der hovedsageligt lægger vægt på at brugerne skal lære hinandens at kende, før et match finder sted og hvorfor ikke gøre dette gennem et spil, der kombinerer det sjove med engagement og seriøsitet” forklarer Markus Mallmann, marketingschef hos Candidate.

I dating-spillet Candidate matches profilerne på basis af spørgsmål og svar.

Sådan virker Candidate

Det er omkring spil og quizzes at profiler bliver matchet i Candidate-app’en – for det er et såkaldt ‘Mobile Discovery Game’.

App’en er gratis og kan hentes her til Android og iOS. Du skal derefter oprette en profil, hvorefter du kan starte et spil efter eget helt valgfrie emne – eksempelvis samliv, politik, sex eller musiksmag.

Når spillet er igangsat vil brugere begynde at svare på dine spørgsmål – og du kan derefter evaluere deltagernes svar og matches med dem som synes bedst om. Først derefter vil I blive matchet og kan kommunikere sammen og se hinandens profiler.

Candidate er downloadet af over 2.000 danskere siden debuten for seks dage siden.

Læs også: Danskerne tager smartphonen med i dobbeltsengen