Facebook-notifikationer til Android og iOS bliver smartere

Facebook giver fanen med notifikationer til Android og iOS et ansigtsløft i en ny opdatering, der også i høj grad lader dig personliggøre den.

Facebook-notifikationer til Android og iOS bliver smartere

En opdatering til Facebooks Android- og iOS-app ændrer udseendet og funktionaliteten af oversigten eller dine modtagne notifikationer. Det skriver Facebook i en pressemeddelelse.

Læs også: Nu sluger Facebook ikke længere din iPhones strøm

Som udgangspunkt modtager du stadig helt de samme notifikationer, som du er vant til, eksempelvis synes godt om-tilkendegivelser, nye kommentarer og fødselsdage. Disse fungerer stadig, som de plejer. Nyheden skal findes i en lang række af nyt Facebook-indhold, du nu også kan se direkte i oversigten over dine notifikationer.

I form af notifikationer vil du også se en masse ny information, så du kan holde dig opdateret om alle de vigtige ting ét sted. De ting, der er inkluderet, men som også kan fravælges, i den nye notifikationsoversigt, er:

  • Venners milepæle, eksempelvis fødselsdage eller livsbegivenheder
  • Sportsresultater og tv-påmindelser ud fra sider, du synes godt om
  • Kommende begivenheder, du deltager i

Hvis du vil personliggøre din notifikationsindbakke med yderligere indhold kan du nemt gøre dette. Ved at tillade Facebook at få adgang til din placering, kan du også tilføje følgende til dine notifikationer:

  • Ting der sker omkring dig: Begivenheder og populære nyheder
  • Vejropdateringer: Det aktuelle vejr og advarsler
  • Film i biografer i nærheden
  • Steder at spise vist med Facebook-bedømmelser
Facebook-notifikationer

Kun i USA i første omgang

Det nye og smartere system til dine Facebook-notifikationer udrulles dog kun til de amerikanske forbrugere i første omgang, så du må væbne dig med tålmodighed for at prøve det. Om det er planen at udvide den nye funktion til resten af verden, vides endnu ikke.