Facebooks lynhurtige Messenger Lite får dansk debut

Facebooks Messenger app udkommer i en enklere udgave.

Facebooks lynhurtige Messenger Lite får dansk debut

Synes du, at Messenger app’en fra Facebook er evigheder om at starte op, kan Facebooks nye app meget vel være det fix du har ventet på.

Facebooks Messenger Lite, er som navnet antyder, en letvægtsudgave af Messenger-applikationen som ikke tærer så hårdt på mobilens ressourcer.

App’en har eksisteret siden oktober 2016, men dengang udkom programmet kun i få sydamerikanske, afrikanske og asiatiske lande. Nu får Messenger Lite sin egentlige globale debut, da denne blive udrullet i 132 lande – herunder Danmark. Det skriver Techcrunch.

Se også: Facebook lancerer lynhurtig Messenger Lite app  

Ikke alle funktioner fungerer.

Da app’en er skrædersyet til at spare på resourcerne, er det ikke alle Messenger funktioner der er inkluderet i Lite-udgaven. Som Messenger Lite bruger skal du derfor ikke regne med, at nye funktioner som ’Stories’ eller ’Chatbots’ bliver inkluderet.

Da applikationen er udviklet til at køre vel på svagere 2G-forbindelser, rummer den flere muligheder for at minimere applikationens dataforbrug samt en offline-funktionalitet.

Applikationen er tilgængelig på Googles Play Store fra i dag og fungerer på selv meget ældre Android-smartphones med Android 2.3 Gingerbread ombord.

Se også:  Facebook Messenger får endnu en “Snapchat-funktion”