Find dit næste job på TikTok – rekrutteringsværktøj under udvikling

TikTok arbejder på rekutteringsværktøj, så man snart kan søge og finde sit næste job på mediet og lave anderledes CV og ansøgninger.

Find dit næste job på TikTok – rekrutteringsværktøj under udvikling

En gang for længe siden kastede man sig over jobannoncerne i avisen, hvis man var ude efter et nyt job. Det kan man måske stadig, men i dag er der også andre metoder til at finde sit næste job. TikTok er blandt dem, der gerne vil være med i den leg og håber, at deres platform kan bruges af de yngre generationer til at finde ledige stillinger.

Find dit næste job på TikTok – nyt rekrutteringsværktøj på vej

Det er mediet Axios, der skriver om det nye tiltag hos TikTok. Her hedder der sig, at TikTok arbejder på et nyt værktøj, hvor virksomheder kan rekruttere ansatte via TikToks platform.

Med tanke på, at mange unge mennesker bruger TikTok eller i hvert fald har hørt om platformen, kan det være en hjælp for virksomheder til at lede efter nye ansatte på et mere moderne medie.

Se også: Bedste telefoner til sociale medier

Mulighed for utraditionelle jobansøgninger

Værktøjet siges også at give brugerne mulighed for at uploade videoer, der kan fungere som et kort pitch som CV. På den måde kan potentielle kandidater fortælle virksomhederne, hvorfor det netop er ham eller hende, de skal ansætte. Og så kan det tilmed gøres på en lidt mere utraditionel måde.

Traditionelle CV kan være lidt tørre og kedelige, så det er positivt med en ny og lidt sjovere måde at vise sig frem. Det kan især være noget for startup selskaber, der gerne vil finde lidt yngre medarbejdere.

Værktøjet er stadig i betatest hos udvalgte virksomheder, så det er endnu ikke frit fram at bruge det, men det lyder uden tvivl interessant.

Se også: Nyheder om job og sociale medier