Følg OL 2016 på farten med den officielle Rio 2016-app

Når de olympiske lege 2016 skydes i gang på fredag, kan du få live-resultater og følge olympiaden på farten med appen til iOS, Android og Windows.

Følg OL 2016 på farten med den officielle Rio 2016-app

Efter åbningsceremonien på fredag er der sport på programmet de næste 16 dage, og det kan ikke altid være lige nemt at følge favoritnationen eller -atleterne på tv dagen lang.

Derfor er der udviklet en officiel OL-app, så du på farten kan blive opdateret med alle de seneste resultater fra de olympiske lege 2016 og få et overblik over, hvilke sportsgrene der er på programmet hver dag.

Appen, som hedder ”Rio 2016”, kan downloades til både iOS, Android og Windows Phone/10 Mobile og er ganske gratis.

Appen er fyldt med alle tænkelige funktioner, du måtte have brug for til at få den optimale dækning af olympiaden. Allerede nu kan du følge faklens vej fra Olympia til Rio de Janeiro dag for dag med billeder fra de forskellige steder og ikke mindst et kort over dens rute.

Du kan også bruge ventetiden på at gøre dig klogere på de olympiske leges historie og nyheder om olympiaden, faklen og traditionerne. Er du mere til selve sportsgrenene, kan du også læse alle reglerne for disse på en let forståelig måde med illustrationer.

Læs også: De 8 bedste fitness, workout og tracking apps [TIP]

Når begivenheden for alvor går i gang, kan du gøre brug af det fulde skema for alle sportsgrenene og se, hvornår finalerne finder sted. Endnu mere interessant er det, at du får alle resultater serveret direkte i appen, så du ikke går glip af noget som helst.

Med Rio 2016-appen er du altså fuldt udrustet til at følge, hvordan det går Danmarks 120 atleter i perioden 6. august til og med 21. august samt to dage med kvalificering i fodbold forud for fredagens åbningsceremoni.