Gør tracking af pakker smartere med appen Deliveries

Hold styr på alle dine pakker på vej til dig med appen Deliveries. Med appen får du straks notifikationer hver gang status på din pakke opdateres.

Gør tracking af pakker smartere med appen Deliveries

Ved køb af produkter i webshops får du oftest tilsendt et trackingnummer – uanset om det er Post Danmark, GLS eller DHL, der leverer pakken til dig.

De lange trackingnumre er ikke altid nemme at holde styr på – særligt hvis du afventer flere pakker på én gang, og du er for det meste nødsaget til selv at holde et vågent øje med, hvor langt pakken er undervejs ved at genindlæse disse trackingsider.

Læs også: De bedste apps til dit Apple TV [TIP]

Med Android-appen Deliveries, eller Forsendelser, bliver det meget nemmere og smartere at følge pakker på vej til din adresse. Appen sørger nemlig for at give dig notifikationer så snart pakken opdateres med nye trackingoplysninger, f.eks. at den er ankommet til et depot på vej til dig.

Deliveries app 1
Foto: Play.google.com

Appen er yderst simpel. Du modtager typisk et trackingnummer i en e-mail, som du herefter kopierer på telefonen og indsætter i appen, hvor du kan oprette en ny forsendelse med ikonet nederst til højre. Heri angiver du navn, tracking-ID, hvilket firma der leverer pakken og eventuelt giver forsendelsen en kategori. Straks får du serveret alle trackinginformationer direkte i appen som hvis du besøgte fragtfirmaets egen hjemmeside.

Det særligt smarte ved Deliveries er, at den hele tiden holder øje med nye hændelser. Hvis du venter ivrigt på, at en bestilt pakke nærmer sig din adresse, slipper du derfor for hele tiden at genindlæse trackingsiden. I stedet får notifikationer hver gang der sker nye hændelser.

Læs også: Ny rejsekort-app lader dig checke ud fra rejsen hjemmefra

Hvis du har mange pakker på vej samtidig, kan du også let få et overblik over alle dine pakker ved at sortere dem efter status, kategori eller leverandør. Appen kan tilmed tilpasses på et væld af måder, så den fungerer lige som du ønsker. Det omfatter både designet, notifikationer, synkronisering, backup og gendannelse og adgang fra wearables.

Deliveries kan downloades i Google Play-butikken til Android-enheder og er ganske gratis, mens du kan låse op for et væld af ekstra funktioner ved at købe Pro-versionen.

Læs også: Google lancerer Spaces: Ny app til gruppedeling af indhold

Appen kan både købes på abonnementbasis i enten 1 måned (6 kr.) eller 1 år (19 kr.) ad gangen, mens du skal af med 46 kr. for at få fuld adgang til Pro-funktionerne for altid. Vil du nøjes med kun at fjerne reklamerne i appen, koster det 8,39 kr. om året. Du kan naturligvis også fortsætte med at bruge appen gratis, hvor de basale funktioner dækker de flestes behov.

Det gode iOS-alternativ: Parcel

Denne specifikke app findes kun til Android, men der er masser af andre alternativer – ikke mindst til iOS, hvor appen Parcel til iOS og OS X tilbyder de samme funktioner.

iOS-appen understøtter 295 forskellige fragtfirmaer, mens Android-appen ligger lidt højere med 342 i skrivende stund. Blandt disse er de mest benyttede i Danmark såsom Post Danmark, DHL, DPD, FedEx, GLS, PostNord, SwipBox, TNT og UPS.