Google Fotos virker nu med Apples Live Fotos

Nu kan du se og gemme dine levende fotos fra iPhone 6S i Googles Foto-sky.

Google Fotos virker nu med Apples Live Fotos

En ny opdatering til Google Fotos til iOS giver nu adgang til en eftertragtet funktion: Nu kan du se, dele og gemme din Live Fotos. Det oplyser Google Foto via Twitter.

Levende Fotos er en feature som Apple introducerede i samtidig med iPhone 6S og 6S Plus, hvor der optages en kort videosekvens før og efter at et billede tages.

Hidtil har Apples Live Fotos været forbeholdt Apples egen foto-app, men med opdateringen kan de 100 millioner brugere af Google Foto se frem til en snarlig update.

Google lover samtidig at navigeringen vil foregå hurtigere i den opdaterede app. Du kan hente det nye Google Fotos til iOS her.

Se også: iPhone 6S: Gør dine Live Photos til GIF-animation [TIP]

Fordele ved Google Foto

I forhold til Apples iCloud 5GB lagerplads er Google langt mere rundhåndet med lagerpladsen da Google tilbyder ubegrænset lagerplads til fotos under 16 megapixels og Full HD videoer. Har du behov for at lagre mere avancerede filer giver Google 15GB gratis lagerplads i deres sky.

Google Fotos rummer samtidig mange features til organisere, efterbehandle og dele fotos. Du kan læse mere om fordelene her.