I dag afholder Apple event i Brooklyn og du kan følge med hjemmefra

Klokken 15:00 dansk tid bliver der afholdt Apple Special Event i Brooklyn og der kan som altid følges med hjemmefra.

I dag afholder Apple event i Brooklyn og du kan følge med hjemmefra

I dag, den 30. oktober, afholder Apple deres Special Event i Brooklyn. Som sædvanligt er der mulighed for at følge eventet direkte fra Apples hjemmeside og via Apple Events-appen på Apple TV.

Læs også: Test: Apple iPhone XR – Går ikke på kompromis

Nu er det ikke så længe siden at Apple afholdte et stort event, hvor blandt andet iPhone XS blev lanceret, så hvad kan vi egentlig forvente os af dagens arrangement?

apple event 30 october
Det bliver spændende at se om vi både får nye iPads og en ny Macbook Air, når Apple i dag afholder Special Event.

Det virker som en offentlig hemmelighed, at der bliver lanceret to nye iPads. En på 12,9 tommer og en på 10,5 tommer, begge uden hjem-knappen og begge med tyndere kanter end de tidligere modeller. Derudover går der rygter om at Apple udskifter deres Lightning indgang med USB-C. I virkeligheden er det nok mere realistisk, at de nye iPads beholder Lightning indgangen i selve enheden, mens selve opladeren går fra USB-A til USB-C. Det samme skete for nyligt med Apple Watch, hvor man nu kan købe et USB-C opladerkabel fra Apples webshop. 

Læs også: Apple event på tirsdag: Nu kommer AirPower endelig

Andre rygter går på en ny generation af Macbook Air, Mac mini og iMac som alle skulle have fået en betydelig opgradering af hardwaren. Specielt en ny Macbook Air vil i givet fald få lidt af en overhaling, med et væsentligt nyere chipset i form af Intels Whisky Lake.

Har man lyst til selv at følge Apple Special Event kan det gøres via Apples hjemmeside fra klokken 15:00.