iTunes Radio nu klar til Apples australske kunder

Apple har påbegyndt den internationale udrulning af deres Spotify-konkurrent med start i Australien.

iTunes Radio nu klar til Apples australske kunder

Da Apple sidste år introducerede verdenspressen for iOS 7, havde de også en ny “iTunes Radio”-funktion klar i “Musik”-app’en, men dog kun til de amerikanske kunder i første omgang.

iTunes Radio fungerer i store træk, som du kender det fra Spotify og andre lignende musiktjenester. Det betyder, at du kan streame gratis musik fra forskellige radiokanaler og musik fra iTunes. Du har naturligvis mulighed for selv at strikke radiokanaler sammen ud fra genre, kunster eller andet. 

Som udgangspunkt vil der fremgå reklamer i tjenesten, medmindre du i forvejen abonnerer på Apples “iTunes Match”-tjeneste. Tanken er jo ikke overraskende, at “iTunes Match” skal hjælpe kunder til at opdage ny musik, som de derefter nemt kan købe via iTunes.

Tech-giganten har nu officielt udmeldt, at “iTunes Radio” er klar til de australske kunder, der nu kan få glæde af mere end 100 forskellige radiokanaler kombineret med det fantastiske udvalg i iTunes. Det skriver Apple i en pressemeddelelse.

I meddelelsen finder vi desværre ingen antydninger af deres kommende planer for udrulning, men vi skal nok ikke sætte håbet op for, at det er vores tur næste gang.

Link: Apple

Efterfølgende nyt om temaet

Fortællingens videre forløb. mobilsiden fulgte op på historien. 24/1/2014 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med nyheden OPPO N1 anmeldelse: Kæmpetelefon med potentiale – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Du kan læse absolut seneste nyt her.