Klar til salg? En million Apple HomePods er på vej

Apples HomePod højtaler er ikke ude endnu, men millionvis af enhederne af allerede på vej. Er lanceringen mon lige om hjørnet?

Klar til salg? En million Apple HomePods er på vej

Siden Apple fremviste deres HomePod højtaler tilbage i juni 2017, har spekulationerne svirret omkring hvornår de intelligente Siri-baserede højtalere vil få debut. Fra Apples side, har lanceringsvinduet været bredt: en gang i starten af 2018.

Ud fra Apples underleverandører udtalelser til Taipei Times, ser det dog ud til, at HomePod ser ud til snart at være klar til sin salgsdebut. Her lyder det, at en million enheder allerede er udsendt til distribution, med en forventet totalproduktion på 12 mio. enheder igennem 2018. Det skriver cultofmac.com.

Meget synes altså at være på plads til en officiel salgsdebut i de kommende uger eller måneder.

Se også:  Apple HomePod forsinket til starten af næste år

Nøler Apple med sin HomePod-lancering, kan tech-giganten risikere at se konkurrenter baseret på Googles Home eller Amazons Echo løbe med markedet igennem årets første kvartaler. Netop smarthøjtalere var et af de største satsninger ved dette års CES-messe i Las Vegas, hvor en lang stribe producenter hver har budt ind med deres bud på en smart-højtaler til hjemmet.

Med HomePod synes Apple først og fremmest at fokusere på enhedens musikalske kvaliteter, fremfor dennes smart-funktioner. Den vil dog blive styret igennem Siri, med de features som følger med tjenesten.

Læs også:  Apple HomePod: en snedig Siri-styret højtaler