Lenovo og Motorola lancerer Smart Connect på tværs af enheder

Lenovo og Motorola lancerer softwareløsningen Smart Connect, som forener digitale økosystemer for at skabe en sammenhængende brugeroplevelse på tværs af flere enheder.

Lenovo og Motorola lancerer Smart Connect på tværs af enheder

Smart Connect er rettet imod forbrugere, herunder studerende, virksomheder, gamere og indholdsskabere. Tanken er, at teknologien skal eliminere afbrydelser i overgangen mellem kompatible enheder ved at forbinde kerneenheder som telefoner, tablets og pc’er.

Dette giver brugerne mulighed for lettere at skifte fra én opgave til en anden. Forbrugerne behøver desuden ikke at købe enheder med samme operativsystem for at opnå disse fordele. I hvert fald så længe de ejer nogle af de kompatible enheder fra Motorola og Lenovo.

Læs også: Guide til den bedste kameramobil

Lettere deling af filer og andre smarte funktioner

Ifølge Lenovo og Motorola vil Smart Connect tilbyde følgende funktioner:

Cross control

Naviger mellem pc, tablet og telefon ved hjælp af et enkelt tastatur og mus. Dette gør redigering af et dokument på en Lenovo-pc, mens du samtidig kopierer indhold fra en tablet og holder møde med kolleger via din smartphone, til en problemfri oplevelse på tværs af enhedens økosystem.

Swipe to stream

Overfør app-historik på tværs af enheder med et enkelt swipe. Brugere kan se en video på en tablet og fortsætte, hvor de slap på pc’en, eller begynde at lytte til en podcast på en Motorola-smartphone, mens de er ude at løbe og fortsætte med at lytte på en anden enhed derhjemme.

Notifikationssynkronisering

Hold dig opdateret med beskeder og notifikationer på enhver enhed. Brugere kan holde sig opdateret uden at skulle skifte mellem enheder.

Share hub

Del ubesværet filer og medier på tværs af forskellige kompatible enheder med forskellige operativsystemer. Del alt fra rejseplaner til forskningsnotater. Med Share Hub kan elever få adgang til og dele store filer på tværs af tilsluttede enheder uden at optage tonsvis af lagerplads.

Smart udklipsholder

Eliminer behovet for at bruge en beskedtjeneste til at kopiere billeder til en anden enhed ved at kopiere og indsætte tekst eller billeder på tværs af telefoner, pc’er eller tablets, som om de arbejder på en enkelt enhed.

Øjeblikkelig hotspot

Forvandl en telefon til et hotspot for øjeblikkelig og beskyttet internetforbindelse til en tablet eller pc uden besværet med adgangskode.

Webcam

Udnyt kameraer med høj opløsning og forvandl en smartphone til et webcam til videoopkald eller livestreams, hvilket forbedrer tilstedeværelsen ved fjernarbejde. Brugere kan også maksimere videoopkald fra deres telefon ved at flytte dem til en fladskærm.

Mere plads til arbejde og gaming

Forstærk alt, hvad en Motorola-enhed er i stand til. Forbrugere kan streame videoer, spille spil eller blæse skærmen fra deres mobil op på et smart-tv.

Smart Connect vil introducere nye oplevelser og muligheder for brugerne og vil være tilgængelig på enhver Lenovo-pc, der kører på Windows 10 eller nyere gennem Microsoft Store, og på udvalgte Lenovo-tablets og Motorola-enheder gennem Google Play Store.

Læs også: Årets elbil