Nu kan du bruge Apple Kort på computeren

Apple haler ind på Google med deres kort og navigation. Nu kan du, langt om længe, tilgå Apple Kort direkte fra din internet-browser.

Nu kan du bruge Apple Kort på computeren

Apple Kort er endelig tilgængelig på nettet. Gennem en betaversion, der blev lanceret onsdag eftermiddag, kan du nu få kørsels- og gåvejledninger samt se vurderinger og anmeldelser fra webversionen af Apple Kort i en desktop- eller mobilbrowser.

Se også: Sammenlign pris på iPhones

Apple Kort er endelig tilgængelig i din browser

Apple Kort er tilgængelig via beta.maps.apple.com med mange af de samme funktioner som i appen til iPhone og iPad.

Du kan se guides, bestille mad direkte fra Kort, udforske byer og få oplysninger om virksomheder. Apple siger, at de vil lancere yderligere funktioner, som Look Around, i de kommende måneder.

Den webbaserede version af Apple Kort er indtil videre kun tilgængelig på engelsk og er kompatibel med Safari og Chrome på Mac og iPad samt Chrome og Edge på Windows-pc’er.

Apple planlægger at udrulle understøttelse af andre sprog, browsere og platforme i fremtiden.

Siden lanceringen af Apple Kort på iPhone i 2012 har Apple gradvist tilføjet nye funktioner til tjenesten, bl.a. detaljerede bykort, rutevejledning med flere stop, cykelvejledning, elbil-rutevejledning og offline-navigation.

Se også: Test, sammenligning og anmeldelser af iPhones

Kæmper en hård kamp for at indhente Google Maps

Apple Kort har fra start været bag Google Maps og har i perioder virket, håbløst forældet, men det betyder ikke at Apple har opgivet deres korttjeneste, tværtimod. Der kommer nemlig løbende nye funktioner til Apple Kort, som muligvis ikke er revolutionerende, men som langsomt og sikkert, bringer dem op på niveau med Google Maps.

Der er da også en række nye essentielle funktioner på vej til Apple Kort med den nye iOS 18 opdatering. Det kan du læse meget mere om her.

Hvis du vil have alle de nyeste funktioner i iOS 18, så skal du eje en af de nyeste iPhones fra iPhone 15-serien.

Se også: Sælg din brugte iPhone og tjen penge