Nu kan du købe Snapchats skøre smartbriller

Nu kan du bestille Spectacles - Snapchats unikke bud på en smartbrille.

Nu kan du købe Snapchats skøre smartbriller

Den sociale tjeneste Snapchats særlige smartsolbriller, Spectacles, med indbygget kamera er omsider til at købe.

Brillerne, som fik debut i efteråret 2016, har længe været forbeholdt de få, hippe såkaldte ’influencers’ som gjorde brillerne til sjælden, eksklusiv affære. Med brillerne på næsetippen kunne de kendte brugere, dele korte videoklips eller fotos af deres hverdag – ved et enkelt klik på brillerammen. 

Ville du have fingrene i brillerne, skulle du altså kende de rette og helst have tusindvis af følgere på de sociale medier.

Se også:  Snapchat lancerer Spectacles – solbriller med kamera i

Men det er altå slut nu, hvor du for et beløb på 149 Euro, ca. 1.100 kroner, selv kan investere i brillen og dele ud af din hverdagsoplevelser. Brillen bestilles her og med i handlen inkluderer Snapchat gratis fragt til Danmark.

Spectacles er unisex og kommer i to pangfarver, Coral Red eller Teal, samt en mere diskret sort variant.

Ud over brillerne kan du tilkøbe et dedikeret etui med indbygget oplader og batteri, samt et ekstra, fleecet, USB-ladekabel til henholdsvis 59,99 og 11,99 Euro – svarende til små 450 og 100 kr. herhjemme.

I starten af juni tyvstartede Snapchat det europæiske salg på sin eksklusive smartbrille, ved at opstille Spectacles-automater i udvalgte storbyer som London, Paris, Barcelona og Berlin.

Se også:  Nu er snaps i Snapchat ikke begrænset til 10 sekunder