Nu kan du sammensætte dine helt egne emojis

Nu kan du kombinere en kaktus-emoji med en abe-emoji og få en kaktus-abe-emoji. Mulighederne er mange med Googles nye funktion kaldet Emoji Kitchen.

Nu kan du sammensætte dine helt egne emojis

Har du grinet så meget, at du følte dig dårlig? Eller været så forelsket, at du fik lyst til at græde? Det har ikke altid været nemt at finde den helt perfekte emoji, der gengiver lige præcis det, du føler. Men det kan du nu.

Google oplyser nemlig i en pressemeddelelse, at du nu kan vise dine følelser med dine helt egne sammensatte emojis.

It-giganten har lanceret en ny emoji-funktion kaldet Emoji Kitchen. Funktionen ligger i Googles tastatur, Gboard. Når du scroller igennem oversigten af emojis i tastaturet, kan du holde fingeren nede på en emoji og få vist forslag til andre emojis, som du kan kombinere den med.

Hvis du for eksempel klikker på cowboyhat-emojien, kan du med andre ord skabe et væld af interessante emojis i form af en abecowboy, spøgelsescowboy, grinende cowboy, kyssende cowboy, forelsket cowboy, bedende cowboy og ikke mindst en eftertænksom cowboy. Der bør altså være noget til enhver anledning.

Fordi disse kombinerede emojis ikke er en del af det officielle emoji-tegnsæt, bliver de sjove sammensætninger sendt som klistermærker frem for normale emojis som en del af teksten.

Læs også: Googles emojis får helt nyt design i Android O

Sådan får du Emoji Kitchen allerede nu

Google oplyser, at Emoji Kitchen-funktionen ruller ud til Android-udgaven af Gboard og altså ikke iOS-versionen på nuværende tidspunkt.

Hvis du ikke vil vente på, at opdateringen ruller ud til din Android-mobil, kan du tilmelde dig beta-programmet, så du får den nyeste version af Gboard til Android med det samme.