Nu kommer Google Assistent med AI-chatbotten Bard

Google har endnu ikke annonceret, hvornår Assistent bliver opgraderet med AI-chatbotten Bard. Nu er nye billeder og videoer dukket op, som viser den opgraderede assistent.

Nu kommer Google Assistent med AI-chatbotten Bard

Googles AI-tjeneste Bard har eksisteret siden starten af sidste år, men endnu har vi til gode at få Bard integreret i Google Assistent-appen. Det kan der dog snart blive lavet om på.

Læs også: Google Assistent sammenfatter beskeder i Android Auto med AI

Bard skal erstatte den velkendte søgeassistent

Ud fra hvad Google har fremvist indtil videre, lader det til, at Bard skal erstatte den velkendte søgeassistent og give helt nyt liv til Assistent-appen.

Det kunne tyde på, at du i fremtiden vil kunne tilgå Bard på samme måde, som du i dag tilgår Assistent-appen ved at holde tænd/sluk knappen inde i længere tid eller sige ”Hej Google”.

Det lader også til, at Bard vil blive fremhævet på Google Discover-siden i Google-appen.

Sådan fungerer Bard i Google Assistent-appen

Mediet 9To5Google har taget et nærmere kig på den nyeste udgave af Google Assistent-appen og aktiveret nogle indstillinger, som endnu ikke er bredt tilgængelige, med mindre at man roder i appens kode.

Her har de opdaget en ny knap placeret øverst i appen. Her kan kan vælge mellem den klassiske Google-søgning eller en søgning med Assistent med Bard.

Mediet har også fundet frem til det pop-op-vindue, der dukker op, når man interagerer med Bard via Google Assistent. Vinduet minder meget om det, man kender fra det nuværende Google Assistent.

Der vil være også mulighed for at sende prompts i form af indtalinger, tekstbeskeder eller billeder i Bard. Der vil også være en meddelelse i Assistent-appen, som minder dig om at slå Bard til, når først den bliver tilgængelig i Assistent-appen.

Læs også: Her er 10 af de bedste tips fra Google i 2023