Ny iZettle-kortlæser understøtter Apple Pay-betaling

Firmaet iZettle lancerer en ny betalingsterminal, der understøtter den nye Apple Pay-teknologi og kontaktløs betaling.

Ny iZettle-kortlæser understøtter Apple Pay-betaling

Det svenske firma, iZettle, som leverer betalingsterminaler eller kortlæsere til små- og mellemstore virksomheder, er nu klar med en ny af slagsen med understøttelse af Apple Pay og kontaktløs betaling. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Læs også: iZettle – nu kan DU også modtage kreditkort

Den nye kortlæser, som går under navnet Card Reader Pro Contactless, lanceres i dag for en række udvalgte partnere i Storbritannien med udsigt til en dansk og global lancering i de kommende måneder.

Betal med dit Apple Watch og iPhone

Med understøttelse af Apple Pay kan du bruge det spritnye Apple Watch i kombination med en iPhone til at betale med.

I videoen herunder fra iZettle demonstrer teamet bag, hvordan du eksempelvis kan vælge en vare på din iPhone, og når du når til betaling, kan du blot pege dit håndled med et Apple Watch mod iZettle-kortlæseren. Den registrerer straks betalingen – og så er din vare købt.

Læs også: Kun 6 % bruger Apple Pay i butikker

“Med denne lancering bliver iZettle den første virksomhed af sin slags til at kunne tilbyde Apple Pay- og kontaktløs betalingssupport til små erhvervsdrivende,” siger iZettles direktør og grundlægger, Jacob de Geer.

Klar med kontaktløs betaling

Foruden den tilføjede Apple Pay-understøttelse introducerer den nye iZettle-kortlæser også betaling med kontaktløse kort. Det vil sige, at du stadig benytter et fysisk plastikkort, men i dette er der indbygget en lille chip, som registrerer, når du holder kortet op mod iZettle-kortlæseren.

Læs også: Nu kan du bruge Mobilepay i supermarkedet

Danske Bank understøtter eksempelvis denne teknologi med MasterCard Direct, således at du kan foretage køb uden at angive en pinkode ved køb under 200 kroner, mens du ved højere køb skal indtaste din normale pinkode.

iZettle og Apple Pay
Sådan ser den nye iZettle-kortlæser ud, der båder understøtter Apple Pay, Google Wallet, kontaktløs- og chip-betaling.

Betaling med Google Wallet også muligt

iZettle Card Reader Pro Contactless er proppet med endnu flere betalingsmuligheder. Google har i flere år haft sin egen Google Wallet-løsning, der lige som Apple Pay kun er understøttet i USA.

Google Wallet fungerer med NFC-teknologien i et stort udvalg af Android-telefoner, som iZettle-kortlæseren kan genkende, når de holdes på klos hold.

Hvis du er til traditionelle betalinger med et plastikkort gennem chippen efterfulgt af den firecifrede pinkode, er dette fortsat muligt i den nye kortlæser.

iZettle Card Reader Pro Contactless kan blive din for den vejledende udsalgspris på 850 kroner afhængigt af marked, når den kommer til Danmark.

Sagens videre forløb

Siden vi publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. 17/5/2015 samlede vi op på historien og publicerede artiklen om Overblik: Ugens vigtigste nyheder og test – Historien kan læses her. Sidste ord er ikke skrevet. Se de seneste nyheder her.