Rygte: Apple lancerer en 9,7″ iPad Pro næste måned

Næste måned ventes Apple at lancere iPhone 5se og en ny tablet, men det bliver ikke en iPad Air 3. I stedet kan du glæde dig til en 9,7" iPad Pro.

Rygte: Apple lancerer en 9,7″ iPad Pro næste måned

Apple løfter sløret for flere spændende nyheder i næste måned – det er der ikke den store tvivl om, men det er der til gengæld om, hvilke produkter vi får at se.

Rygterne har nemlig gået i lang tid på, at Apple lancerer en iPhone 5se på 4”, en iPad Air 3 og nyt tilbehør samt et opdateret watchOS-styresystem til Apple Watch.

Læs også: Apple klar med ny iPad og iPhone til marts

Ifølge et nyt rygte fra Apple Insider er der nu sket ændringer i Apples planer for, hvad den nye tablet bliver for en. Hidtil lød det, at tabletten på 9,7″ vil blive en iPad Air 3 med understøttelse for Apples egen Pencil-stylus, Smart Connector-tastaturet samt to nye højttalere på toppen – alle tre ting hentet fra den store og kraftige iPad Pro.

“Hvorfor så ikke lave den kommende tablet til en lille iPad Pro?,” må tanken have været hos Apple, for det er netop det, som det seneste rygte peger på vil ske. Nyhederne bliver altså iPhone 5se, iPad Pro på 9,7″ og nyt tilbehør og ny software til Apple Watch.

Læs også: Så stor indtægt giver iPad Pro

Tilbage står spørgsmålet: “Hvornår?” Her er der to modstridende datoer: Tirsdag den 15. marts har været oppe at vende adskillige gange, men senest forlyder det fra et sydkoreansk medie, at datoen er rykket en uge – altså til tirsdag den 22. marts. Det må dermed også betyde, at de kommende Apple-produkter ikke kan købes den 18. marts, som det ellers lød fra et andet rygte.

Det er endnu tvivlsomt, om der overhovedet vil finde en egentlig event sted, eller om det blot bliver en onlineudgivelse, da der endnu ikke er udsendt en invitation fra Apple. Den kan dog sagtens nå at komme, så der er ikke andet for end blot at vente.