Rygte: Apple lancerer iPhone X i en ny kobberfarve

For at holde salget af iPhone X i gang vil Apple ifølge nyt rygte lancere iPhone X i en ny farve, som menes at hedde Blush Gold.

Rygte: Apple lancerer iPhone X i en ny kobberfarve

Siden lanceringen af iPhone X i starten af november har det kun været muligt at købe den i farverne sølv og space grey, men en tredje farvevariant kan være på vej.

Det ofte meget pålidelige japanske magasin Mac Otakara mener i hvert fald at vide igennem unavngivne kilder, at Apple vil lancere iPhone X i en ny farve. Det fremgår ikke, hvilken farve der er tale om, men alt peger i retning af farven Blush Gold, som er en slags kobberfarve med et hint af pink.

Læs også: Analytiker: iPhone X-efterfølger bliver mindst 10 % billigere

Twitter-brugeren Benjamin Geskin startede rygtet for en uge siden. Han har normalt været kendt for at designe renderinger af kommende smartphones, men er efterhånden også gået over til at lække nye oplysninger om iPhones.

I et tweet har han oplyst, at Apple er vej med en ny iPhone X i farven Blush Gold. Han er kommet i besiddelse af et billede, der viser SIM-kortholderen i den nye farve. SIM-kortholderen er farvet i guld, hvilket indikerer, at rammen bliver guld. Det giver også god mening taget navnet i betragtning. Selve telefonen får dog en mere lyserød farve.

Hvis farven virker bekendt, så skyldes det, at den også dukkede op, da billeder med jævne mellemrum blev lækket forud for afsløringen af iPhone 8, 8 Plus og X. Som Benjamin Geskin også skriver i tweetet, skyldes det, at Apple allerede havde lavet iPhone X i den nye farve på daværende tidspunkt, men at lanceringen af den er gemt til senere.

I tweetet har Benjamin Geskin delt et billede af iPhone X i den nye farve, som stammer fra en dummy-udgave af telefonen. Nedenfor kan du se et større galleri med farven.

iPhone 8 iPhone Pro dummy
Foto: YouTube.com (Danny Winget)

Præsenteres måske i morgen

En ny farvevariant giver også god mening, hvis vi kigger tilbage på, hvordan Apple gjorde med sidste års iPhone 7. Sidste marts lancerede Apple iPhone 7 i farven (Product)Red, så det er altså ikke utænkeligt, at Apple præsenterer den nye farve allerede i morgen, hvor der holdes en mindre event.

Læs også: Medie: Apple har to års forspring i 3D-genkendelse

Mens det ikke er sikkert, at Apple præsenterer iPhone X i den nye farve i morgen, er det til gengæld mere sikkert, at vi får nye, billige iPads at se, som er rettet mod uddannelsesområdet. Ifølge finansmediet Bloomberg vil Apple nemlig tage konkurrencen op med Microsoft og Google, som har haft bedre held end Apple med at få skolebørn og undervisere til at anvende dets produkter i undervisningssammenhænge.

Apples event foregår i morgen klokken 17:00 dansk tid, men det ser ikke umiddelbart ud til, at det bliver livestreamet. Mobilsiden.dk dækker, som altid, nyhederne fra Apples event.