Rygte: Apple lancerer særlig iPhone med kodenavnet ‘Ferrari’

Står det til det seneste rygte, består næste års iPhone-portefølje af iPhone 7s, iPhone 7s Plus og en speciel udgave med kodenavnet 'Ferrari'.

Rygte: Apple lancerer særlig iPhone med kodenavnet ‘Ferrari’

Endnu en dag og endnu et iPhone-rygte. Ja, spekulationerne om næste års iPhones vil ingen ende tage. Præcis som det har været tilfældet i år med iPhone 7, er der stor tvivl om, hvad Apple rent faktisk kalder de næste iPhones.

Bliver det mon iPhone 8 som fejring af Apples 10 års iPhone-jubilæum, eller bliver det det mere oplagte navn iPhone 7s? Det nyeste rygte fra Kina, som hjemmesiden PhoneArena er kommet i besiddelse af, peger på sidstnævnte.

Læs også: Rapport: Ingen iPhone 8 næste år

Hvis det seneste rygte er at tage for gode varer, skal du nemlig se frem til tre iPhones med de foreløbige navne D20, D21 og D22. Formodningen går på, at D20 er iPhone 7s, mens D21 er iPhone 7s Plus. Den sidste, D22, er mere interessant. Den har angiveligt fået tildelt kodenavnet ’Ferrari’.

Kurvet OLED-skærm, glasbagside og trådløs opladning

Om det direkte betyder et samarbejde med den italienske producent, vides endnu ikke. Navnet er i hvert fald ikke helt ved siden af taget i betragtning, at der i adskillige måder har floreret rygter om en særlig toptunet iPhone-model.

Apple ventes nemlig at fejre sit 10 års jubilæum med en helt speciel iPhone, der er udstyret med en OLED-skærm, der er kurvet på alle sider. Samtidig ventes Apple at skifte over til en glasbagside i stedet for den nuværende unibodykonstruktion af aluminium, lige som du også kan se frem til trådløs opladning.

Læs også: Apple anker ikke dansk sag om genproducerede iPhones

Oven på en iPhone 7-lancering med et næsten identisk design med iPhone 6 og 6s tyder meget altså på, at der er et brag af et jubilæum i vente på trods af, at navnet 7s benyttes i stedet for 8.

Det er ikke første gang, at rygter går på, at Apple benytter iPhone 7s-navnet næste år. For to uger siden lød det, at 2017 byder på en iPhone 7s og iPhone 7s Plus med et identisk design som iPhone 7 og altså ingen iPhone 8.

Der kan altså meget vel udspille sig det scenarie, at det kun er ’Ferrari’-varianten, der får det nye og markant anderledes design. Igen skal det dog bemærkes, at det på et så tidligt tidspunkt som nu er alt for tidligt at vide sig sikker på Apples endelige planer, da der angiveligt florerer over 10 forskellige iPhone-prototyper.