Se hvor hurtigt din telefon lukker baggrunds-apps

Noget af det smarteste ved smartphones er gode multitasking og altid have dine apps klar til brug. Desværre lukker mange telefon hurtigt ned for baggrunds-app, for at spare på batteriet.

Se hvor hurtigt din telefon lukker baggrunds-apps

Smartphones er med tiden blevet endnu smartere. De kan i dag bruges til ufatteligt mange ting og den er blevet vores trofaste følgesvend døgnet rundt. Det store kamera, pengepungen, Nem-ID og mange andre ting lader vi blive hjemme, fordi telefonen kan det hele. Desværre er nogle mobilproducenter ekstremt aggresive i deres måde at håndtere batteriforbruget på telefoner, hvor baggrunds-apps hurtigt lukkes ned.

Læs også: Se hvilke apps der indsamler data om dig

At spare på batteriet og lukke ubrugte baggrundsapp ned lyder måske ikke så slemt. Men når din telefon alt for hurtigt lukker de apps ned, som du bruger flere gange om dagen, så er det et problem. Og et eller andet sted dræber det lidt ideen og funktionaliteten med en smartphone, når vigtige ting bliver lukket ned helt uden man ved det. I dag er mobiltelefonerne udstyret med masser af RAM-hukommelse, netop for at dette ikke er nødvendigt.

Dontkillmyapp
Dontkillmyapp sladrer om din telefon lukker din apps ned.

Læs også: De bedste tips og tricks til Google Fotos

Lukker din mobil baggrunds-apps ned?

Urbandroid har udviklet en app, som producenterne nok ikke er lykkelige for findes i Google appbutik. DontKillMyApp har vi faktisk tidligere stødt på her på Mobilsiden. De har nemlig også lavet en hjemmeside, hvor de hænger mobilproducenter ud, som er alt for aggressive i deres strømstyring, og guider samtidig til, hvordan man bedst muligt kan undgå det.

Nu er de tilbage med en simpel app, som giver brugere et overblik over deres telefoners strømstyring, og evne til at holde apps kørende i baggrunden. Lukker telefon apps for hurtigt ned, så giver appen nogle muligheder til at forbedre dette.

Man henter DontKillMyApp her og kommer hurtigt  i gang med at trykke på “START BENCHMARK”. Når appen går i gang med testen får man en fastholdt notifikation, mens appen kører i baggrunden. Trykker man på denne for at afslutte testen, får man en rapport med en tekniske målinger og resultater. For at få et ordentligt og troværdigt resultat anbefales det at lade testen blive færdig.

Har du oplevet at din telefon har lukket dine baggrunds-apps ned?

Læs også: iPhones får snart genial genvej til funktioner og apps

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...