Se priserne på alle Apple Watch-udgaver

Apples smartwatches bliver en dyr fornøjelse. Se priserne på alle 38 forskellige varianter i denne store oversigt.

Se priserne på alle Apple Watch-udgaver

Apple lancerede i går Apple Watch, og urene er, ikke overraskende, ikke billige. Faktisk er de dyreste ure abnormt dyre.

Du skal nemlig punge ud med hvad der svarer til 134.000 danske kroner for det dyreste Apple Watch, mens du kan nøjes med 3.000 for det absolut billigste sportsur.

Læs også Apple Watch testen: Sporty og kringlet luksus [TEST]

Vi har taget et kig på Apples priser på de spritnye ure. Der er nemlig ikke kun tre forskellige ure at vælge mellem. Nej, sportsuret alene kommer i 10 forskellige varianter, mens det almindelige Apple Watch er tilgængelig i hele 20 forskellige udgaver. Apple Watch Edition er luksusudgaven og den absolut dyreste, som består af 8 forskellige ure.

Der er urhuse i henholdsvis 38 og 42 mm, så både mænd og kvinder kan finde den optimale størrelse.

Læs også: Apple Watch batteri: både godt og skidt

Nedenfor har vi samlet en komplet oversigt over alle de nye smartwatches med de dertilhørende priser, som Apple opgiver på iTunes.

Uret er dog ikke til salg i Danmark endnu. Derfor har vi kigget på den europæiske pris og omregnet beløbet direkte. Det betyder også, at du ikke kan regne 100 % med prisen, før de kommer på det danske marked. Moms og afgifter er nemlig ikke medregnet i priserne herunder. I stedet giver det en god indikation af, hvad du kan forvente.

Priser for Apple Watch Sport

Apple Watch

Priser for Apple Watch

Apple Watch

Priser for Apple Watch Edition

Apple Watch priser