Snart kan Facebook Messenger ikke sende SMS-beskeder

SMS-support i Facebook Messenger er på vej ud. Det betyder at Messenger ikke længere kan bruges til at sende SMS-beskeder.

Snart kan Facebook Messenger ikke sende SMS-beskeder

Er du en af dem der foretrækker at bruge Facebook Messenger til at sende SMS-beskeder? Så skal du snart finde et alternativ.

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer

I september fjernes SMS-beskeder fra Messenger

Tilbage i 2016 blev muligheden for at bruge Messenger-appen til at sende SMS’er tilføjet. Syv år er gået og nu er den funktionalitet på vej ud igen.

Meta, der står bag Facebook og Messenger, forklarer ikke hvorfor Messenger ikke længere skal kunne bruges til at sende SMS’er, men blot af SMS-beskeder snart ikke længere være tilgængelige.

SMS-support vil forsvinde fra Messenger i slutningen af september, hvor der rulles en ny opdatering ud til appen. Sådan beskriver Facebook det:

“Hvis du bruger Messenger som standardapp til sms-beskeder på din Android-enhed, skal du være opmærksom på, at du ikke længere vil kunne bruge Messenger til at sende og modtage sms-beskeder via dit mobilnetværk, når du opdaterer din app efter den 28. september 2023.”

Se også: 5 bedste mobiltelefoner, hvor du får mest for pengene

Apps til at sende SMS-beskeder

I stedet for at bruge Facebook Messenger til SMS-beskeder skal du derfor finde et alternativ. Typisk er der allerede en SMS-app installeret på din Android-mobiltelefon, men du kan også vælge at bruge Googles egen app, der blot hedder Beskeder og har Google LLC som udvikler.

Bruger du Facebook Messenger til SMS-beskeder og skifter til standard SMS-appen eller Googles Beskeder-app i din mobil får du også fornøjelsen af bruge de nyere RCS-beskeder.

Se også: Elon Musk truer med at trække Meta i retten for at plagiere Twitter