Tinder gør det let at dele oplysninger om dates med bekendte

Den nye funktion Share My Date hjælper brugerne med at dele en date med bekendte. Funktionen fungerer samtidig som et sikkerhedsværktøj.

Tinder gør det let at dele oplysninger om dates med bekendte

En ny funktion i datingappen Tinder kaldet gør det nemt at dele detaljer om en kommende date med venner og bekendte. Den nye funktion kaldet Share My Date kan vise detaljer som sted, dato og tidspunkt for daten sammen med et foto af dit match og et link til deres profil. Siden kan også indeholde egne noter.

Læs også: Facebook Messenger får HD-fotos og understøttelse af større filer

Kan øge trygheden ved at date

I den nye Share My Date-funktion kan man redigere sine dateplaner, så dem, du deler linket med, har altid opdaterede oplysninger om, hvad der er i støbeskeen. Datoer kan indstilles i appen op til 30 dage i forvejen. Dem, der laver mange planer med flere matches, kan oprette et ubegrænset antal dates og dele dem med bekendte.

Tinder oplyser, at omkring 51 procent af brugerne under 30 år allerede deler detaljer om dates med deres venner, mens 19 procent af brugerne gør det med deres mor.

Det er ifølge Tinder altid en god idé at lade nogen vide, hvor og hvornår man skal på date, og give detaljer om den person, man skal mødes med – bare for at være sikker. Share My Date kan forenkle den proces en smule. Tilbage i 2020 lancerede Match.com en date-check-in-funktion, der lader brugerne sende detaljer om deres date til nødkontakter, hvis daten tog en uhensigtsmæssig drejning. Match.com og Tinder er begge ejet af Match Group.

Bliver rullet ud over de næste måneder

Tinder vil rulle Share My Date ud i løbet af de kommende måneder. Funktionen vil til en start være tilgængelig i USA, Storbritannien, Australien, Canada, Singapore, Indien, Irland, Tyskland, Frankrig, Spanien, Japan, Brasilien, Schweiz, Mexico, Holland, Italien, Korea, Vietnam og Thailand.

Det er ganske nemt at forestille sig, hvordan den nye funktion kan øge følelsen af tryghed ved at date. Tinder og nærmere bestemt moderselskabet Match Group har på det seneste været omtalt af andre årsager. De har nemlig valgt at slutte sig til Epic Games i deres kamp mod Apple i forbindelse med manglende efterlevelse af  et påbud, som Apple fik i september 2021.

Læs også: Meta vil efterkomme EU-regler med billigere annoncefri Facebook