YouSee lancerer e-sim til Apple Watch

YouSee følger teleselskaberne, 3 og Telia, og lancerer nu også e-sim til Apple produkter. I første omgang bliver e-Sim kun tilgængeligt til Apple Watch, men med tiden er planen at udvide til iPhones.

YouSee lancerer e-sim til Apple Watch

Fra den 14. juni bliver det muligt for YouSee-kunder at købe Apple Watch med e-sim. Det betyder at mobilkunder hos YouSee får muligheden for at lade telefonen blive hjemme og stadigvæk foretage opkald, sende beskeder og høre musik på farten.

Læs også: Telia klar med eSIM til Apple Watch

Lanceringen af e-sim til Apple Watch er første skridt mod at kunne tilbyde flere produkter med e-sim. YouSee planlægger at man med tiden også skal understøtte mobiltelefoner med indbygget simkort.

Apple Watch 4
Apple Watch 4. Foto: Mobilsiden.dk

”Vi har oplevet stor efterspørgsel efter at bruge e-sim hos vores kunder, og derfor er vi glade for, at vi fra den 14. juni kan tilbyde Apple Watch med indbygget simkort. Vi lever i en mere og mere digitaliseret verden, og derfor skal vores kunder selvfølgelig også kunne løbe eller cykle en tur og stadig have glæde af alle funktioner på uret uden at have deres iPhone med,” siger Hans Henrik Knudsen, produktdirektør i YouSee.

Apple Watch har indbygget simkort med 4G-forbindelse, som med et abonnementstilkøb, kaldet Smart Wear, gør det muligt at dele sit mobilabonnement med sit Apple Watch. For at kunne købe et Apple Watch hos YouSee kræver det, at man i forvejen er mobilkunde med en iPhone 6 eller nyere. Smart Wear-abonnementet koster 30 kroner om måneden, men vil være gratis de første tre måneder i resten af 2019.

Læs også: Spørgsmål og svar om eSIM – Sådan fungerer det

”Når du opretter et Smart Wear-abonnement, er det reelt en deling af dit YouSee-mobilabonnement. Ved hjælp af et indbygget simkort i dit Apple Watch bliver uret tilknyttet dit mobilabonnement. Herefter har uret adgang til al den data og alt det indhold, der normalt er en del af dit mobilabonnement, og du får selvfølgelig også fortsat glæde af at være på Danmarks bedste mobilnetværk, når du bruger dit ur som telefon,” siger Hans Henrik Knudsen.

YouSee kan endnu ikke svare på, hvornår e-sim bliver tilgængeligt til Apples mobiltelefoner. Samtidig arbejder YouSee også på at integrere YouSee Musik i Apple Watch, så deres kunder også kan få glæde af musiktjenesten via uret.

”Vi er fortsat ved at udvikle og understøtte e-sim i vores systemer, og det kræver både test og udvikling for at sikre, at løsningen virker optimalt på alle enheder og dermed sikre den bedste kundeoplevelse. Vi kan derfor endnu ikke give et præcist tidspunkt for, hvornår vi kan lancere e-sim til mobiltelefoner, men vi glæder os til at gøre det endnu lettere at være mobilkunde hos YouSee,” fortæller Hans Henrik Knudsen

Mere nyt om temaet

Redaktionen følger op med den seneste udvikling. mobilsiden gik videre med historien. 28/5/2019 publicerede redaktionen en artikel med fokus på Telmore Play byder Viaplay velkommen – Læs her. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.