YouTube Music – sådan bliver den nye musiktjeneste

Google og YouTube lancerer formentlig snart en streamingtjeneste for musik - sådan forventes den at blive.

YouTube Music – sådan bliver den nye musiktjeneste

Google og YouTube forventes inden årets udgang, at have præsenteret en streamingtjeneste for musik.

Den en nye musiktjeneste har været på rygtebasis i lang tid, men nu begynder flere og flere detaljer at slippe ud.

Der bliver tale om, at den nye tjeneste kan benyttes gratis og via et månedlig abonnement, som vi kender det fra Spotify, WIMP, Xbox Music, Deezer og andre lignende services.

Noget af det nye ved YouTubes musiktjeneste, er integrationen af videoer, der meget naturligt forlænger det YouTube allerede er gode til, nemlig levende billeder.

Prisen er også sluppet ud, skriver The New York Times, der oplyser, at et premiumabonnement vil koste 10 dollars, hvilket i Danmark vil betyde en pris på omkring 99 kroner, eller hvad abonnementet koster hos øvrige streamingtjenester.

Den betalte løsning vil, i forhold til den gratis, være fri for reklamer og give udvidede muligheder for brugerne.

Hvornår tjenesten kommer er endnu uvist, da Google og YouTube har nægtet at give officielle udmeldinger om en eventuel præsentation, men vi gætter på at tjenesten bliver tilgængelig inden årets udgang.

Kilde: The New York Times

Opfølgning på historien

Meget er sket siden redaktionen postede artiklen. mobilsiden gik videre med sagen. 31/7/2013 vinklede vi sagen videre med en artikel omkring temaet Musikstreaming et hit på jobbet og under træningKlik her og læs historien.. Se de seneste nyhede om temaet her.