Youtubere får tidlig julegave af Adobe

Adobe har netop lanceret deres Premiere Rush CC-app til redigering af videoer på smartphone.

Youtubere får tidlig julegave af Adobe

Kreative fra hele verden flokkes i disse dage til den årligt tilbagevendende konference Adobe MAX, der finder sted i Los Angeles. Traditionen tro bruger Adobe konferencen som anledning til at præsentere store nyheder i deres Creative Cloud – og i år er bestemt ingen undtagelse.

Læs også: YouTube lancerer YouTube Music og YouTube Premium i Danmark

Tilbage i juni kom det frem, at Adobe arbejdede på mobilvenlig lillebror til Premiere Pro. Premier Rush CC, som tidligere hed Project Rush, er en brugervenlig app, hvor også amatører kan optage, redigere, farvebehandle, lydjustere og distribuere deres film direkte på YouTube.

Premiere Rush CC samler kræfterne fra Premiere Pro CC og After Effects CC og giver brugerne adgang til at optage, redigere og publicere indhold, hvor end de befinder sig i verden og fra hvilken som helst enhed. Også brugere af Adobe Photoshop får snart muligheden for at redigere billeder på farten. Adobe bekræfter at Photoshop kommer i en ful version til iPad i 2019.

Læs også: Adobe Lightroom klar til Android

2019 kommer også til at byde på andre nye projekter fra Adobe. Project Aero er en ny Augmented Reality-app, som giver designere mulighed for at skabe oplevelser, hvor digitalt indhold placeres i den virkelige verden. Ved Adobe MAX fik publikum fx en smagsprøve på, hvordan indkøbsoplevelsen inden for retail kan transformeres gennem Augmented Reality.

”I dag har vi løftet sløret for en række af fremtidens kreative apps, der vil skabe stor værdi for brugerne ved at forandre arbejdsgange på tværs af enheder og platforme. Ved fortsat at udvikle vores kerneprodukter, så de omfavner nye grene som oplevelsesdesign, videoindhold til sociale medier og spirende medier som touch, stemme, 3D og augmented reality, er Adobe Creative Cloud for alvor blevet platformen for alle kreative,” siger Scott Belsky, Chief Product Officer og Executive Vice President for Creative Cloud hos Adobe.

Har man lyst til at læse mere om Adobes nyheder, så kan det gøres lige her.