Billeder af Samsung Galaxy Watch 3 dukker op

De første billeder af Samsungs kommende smartwatch, Galaxy Watch 3, er dukket op. Se de første billeder og læs, hvad vi ved om uret indtil videre.

Billeder af Samsung Galaxy Watch 3 dukker op

Tilbage i august 2018 lancerede Samsung uret Galaxy Watch med en roterende kant rundt om skærmen. Siden er det blevet til et par andre varianter, og det lå ellers i kortene, at Samsung snart ville lancere et Galaxy Watch 2.

I sidste uge kom det dog frem, at Samsung springer nummer 2 over og kalder det næste smart-ur for Galaxy Watch 3 – formentlig for ikke at undgå forvirring med Galaxy Watch Active2, som blev lanceret i september 2019.

Læs også: Samsung-smartwatches får app til blodtryksmåling

Nye billeder viser Samsung Galaxy Watch 3 frem

Senest er to billeder kommet frem via det sydkoreanske forskningsinstitut National Radio Research Agency. Billederne viser urkasserne fra to forskellige varianter.

Modellen SM-R840 har en krans med riller, mens SM-R850 har en blank og glat krans. I forhold til det oprindelige Galaxy Watch har knappernes design ændret sig en smule. De tre knapper på højre side af det gamle ur var relativt brede og stak ikke særligt meget ud af urkassen.

I Galaxy Watch 3 minder den midterste knap på højre side om de gamle knapper, men den øverste og nederste knap er ændret til knapper, der designmæssigt minder om kronen på et klassisk ur.

Om Galaxy Watch 3 får en fysisk roterende krans ligesom det oprindelige Galaxy Watch eller en virtuel roterende krans ligesom Galaxy Watch Active2, vides endnu ikke med sikkerhed.

Bortset fra knapperne ser Galaxy Watch 3 ikke ud til at byde på nogen større designændringer. Der vil dog til gengæld ske lidt under det ydre. Ifølge den amerikanske godkendelsesinstans FCC vil Galaxy Watch 3 komme i størrelserne 45 og 41 millimeter. Her kom det også frem, at urkassen bliver udført i rustfrit stål, og at skærmen får Gorilla Glass DX-glas.

Uret får også en MIL-STD-810G-certificering og 5 ATM-vandbestandighed. Det vil sige, at uret kan modstå vand ned til 50 meters dybde. Sidst, men ikke mindst, vil der også være pulsmåler og GPS i Galaxy Watch 3.

Tidligere rygter går på, at Samsung Galaxy Watch 3 vil blive annonceret ved en virtuel Unpacked-event event den 5. august. Det forlyder, at Galaxy Fold 2, Galaxy Z Flip 5G og Galaxy Tab S7 og Galaxy Tab S7+ bliver præsenteret ved samme event, så der er lidt at se frem til.

Læs også: Samsung lancerer Galaxy Book S, Book Ion og Book Flex