De bedste, sjoveste og mest populære komedie-podcasts

Er det tid til en griner, så er podcast i komedie-genren et fremragende valg. Her er de bedste og mest populære komedie podcast.

De bedste, sjoveste og mest populære komedie-podcasts

Lige meget du interesserer dig for og hvilken slags podcast du er til, så er der noget for dig. Indtil videre har vi fundet de bedste podcast med true crime og podcast med fodbold, og nu er det tid til noget helt andet. Denne gang er det de mest populære og bedste podcast i genren komedie.

Se også: De bedste apps og tjenester til podcast-lytning

Podcast er genial underholdning til sommerferien, køreturen, togturen eller hjemme i sofaen. Faktisk passer en god podcast ind mange steder i vores liv. Podcast er blevet virkelig populære, og det forstår vi godt. Men det er også afgørende, at værten/værterne fanger lytter og formår at fortælle på en spændende måde. Og lige som med så meget andet, så er nogle podcasts mere populære end andre. Herunder har vi fundet frem til de bedste og mest populære podcasts.

Se også: Sammenlign priser på hovedtelefoner

De mest populære podcast i komedie genren

  1. r8Dio – Undskyld vi roder: I denne udsendelsesrække følger vi tilblivelsen af r8Dio – Danmarks nye snakke-sludre-taleradio. Det er en dokumentaristisk behind-the-scenes føljeton, der giver et indblik i det store arbejde med at skabe en landsdækkende radio.
  2. Hva så?! med Christian Fuhlendorff: “Hva’ så!?!” er mit bud på en podcast. Jeg går en tur med mennesker jeg beundrer, finder spændende, eller føler har noget at byde på. Vi har ikke travlt og vi jagter ikke grinet. Det er faktisk IKKE en gang et interview, med en gæst og en vært. Det er bare en helt almindelig menneskelig samtale mellem to personer.
  3. Vanvittig Verdenshistorie: Når virkeligheden overgår fantasien. Alexander Janku og Peter Løhde dykker ned i de skøreste og vildeste øjeblikke i verdenshistorien.
  4. Sitter: Sitter med Signe Lindkvist og Iben Hjejle.
  5. Jagten på en ven: En slags Tinder for venner…de to skuespillere Neel Rønholt og Julie R. Ølgaard er på jagt efter en ny ven! Men hvordan gør man lige det? For der er jo meget der skal passe sammen; kemi, humor, moral, værdier og meget andet. Eller skal alt det overhoved passe sammen, for at man kan være venner? Hver uge snakker pigerne med en ny spændende person og undersøger om de kunne blive venner. Hvad er en ven egentlig, og hvorfor er venskaber så vigtige?
  6. Sitter Elsker: Sitter Podcast præsenterer: Sitter Elsker
  7. Farmænd: De to farmænd Jasper Ritz og David Mandel taler om livet som farmand. Man behøver ikke være hverken far eller mand for at lytte med – det er bare lune historier og lommefilosofi.
  8. My Dad Wrote A Porno: Imagine if your Dad wrote a dirty book. Most people would try to ignore it and pretend it had never happened – but not Jamie Morton. Instead, he’s decided to read it to the world in this award-winning comedy podcast. With the help of his friends, James Cooper and BBC Radio 1’s Alice Levine, Jamie reads a chapter a week and discovers more about his father than he ever bargained for.
  9. Steift: Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge er hyret ind til at skabe en succes for LOUD. De vil hver uge forsøge at finde vejen mod himlen, når de vender løst og fast i jagten på det mest perfekte satireshow nogensinde.
  10. Den Grå Side: Sex, humor og drengesnak. Sid med ved bordet, når kendte danske artister, komikere, værter og skuepillere, læser erotiske historier op fra de gamle Ugens Rapport blade.

Se også: Tests af hovedtelefoner og headsets

Vi fortsætter vores serie om de mest populære podcast i morgen, hvor vi kigger nærmere på en ny genre.