Disse Google Assistant højtalere har indbygget batteri

Archos’ Hello Smart enheder byder på både display og indbygget batteri, så de kan assistere dig rundt om i hjemmet.

Disse Google Assistant højtalere har indbygget batteri

2018 bliver sandsynligvis året, hvor smarthøjtalere for alvor vil vinde indpas i forbrugernes hjem. Dansk support er lige om hjørnet og antallet af tilgængelige enheder begynder at eksplodere.

I den stadigt mere frodige smarthøjtaler-jungle, handler det om at skille sig ud, hvilket Archos gør med deres to nye Hello Smart enheder: her er både et indbygget display samt et batteri der sikrer maksimal anvendelighed derhjemme.

Archos Hello Smart Displays kommer i to størrelser, et med 7” HD display samt en større Full HD variant med 8,4” display. Begge enheder drives har 4.000 mAh batteri ombord, hvilket gør det muligt at tage højtaleren med sig rundt om i hjemmet. Det rektangulære design er desuden skabt til, at højtaleren kan ligge ned eller stå op alt efter behov.

Se også:  Endelig: Google Assistant kommer til Danmark om et par måneder

Archos Hello smart kommer i to størrelser

Som øvrige Google Assistant højtalere vil de kunne forstå din stemmekommandoer til at styre musikken, hjemmets enheder og med skærmen vil tabletfunktioner også være tilgængelige.

I motorrummet vil du finde en quad-core processor med 2GB RAM og 16GB lagerplads. Altså ikke noget der vil kunne konkurrere med din mobil eller smartphone, men nok til at drive det ombordværende Android Oreo-baserede styresystem frem.

Archos Hello Smart får salgsdebut i begyndelsen af sommeren fra priser op 129,99 Euro for 7” versionen, mens den større 8,4” enhed debuterer ved 179,99 Euro. Omsat til danske kroner vil det give debutpriser på henholdsvis 975 og 1.350 kroner.

Archos Hello Smart får paneler i tekstil og træ