Første billede af OnePlus 8T – præsenteres 14. oktober

OnePlus 8T lanceres onsdag den 14. oktober under "Ultra Stops at Nothing". Med denne nyhed deler OnePlus en video, hvori vi får det første indtryk af OnePlus 8T.

Første billede af OnePlus 8T – præsenteres 14. oktober

Så er det igen ved at være tid til endnu en OnePlus-telefon. OnePlus har netop annonceret, at de den 14. oktober vil være klar med efterfølgeren til OnePlus 8, nemlig OnePlus 8T. Her kan du se det første billede af den.

Ifølge OnePlus vil OnePlus 8T blive udstyret med den nyeste teknologi på markedet igen hæve barren for den ultimative smartphone-oplevelse.

Læs også: Find den bedste og billigste OnePlus-telefon

“Ultra Stops at Nothing”?

Hvadend OnePlus mener med “Ultra Stops at Nothing”, så er det altså overskriften for det kommende event. OnePlus fortæller, at OnePlus 8T vil blive præsenteret onsdag den 14. oktober klokken 16:00. Der er ikke voldsomt meget vi ved om den kommende OnePlus-telefon, men dette kunne meget vel bekræfte, at der denne gang ikke kommer en “Pro-model”, hvorfor OnePlus 8 Pro stadig vil være topmodellen i producentens porteføjle.

De enkelte rygter der er påstår brugen af en 120 Hz-skærm, Snapdragon 865+, firedobbelt kamera og en forhåbentlig billigere pris end seneste Pro-model fra producenten.

Se også: Rygte: Der kommer ikke en OnePlus 8T Pro i år

Her er det første billede af OnePlus 8T

OnePlus har samme med pressemeddelelsen frigivet en video på Youtube, hvor OnePlus 8T ganske kort bliver vist frem. Vi har klippet billedet ud af videoen:

OnePlus 8T
Det første billede af OnePlus 8T.

Det ligner nærmest præcis samme design som nuværende OnePlus 8 (heldigvis med en flad skærm). Muligvis er det bare kamerahardware og chipset som har fået en opgradering? Det ved vi om cirka tre uger. Har du lyst, så kan du se hele videoen, hvor OnePlus gør klar til event den 14. oktober:

Læs også: Test af OnePlus 8 Pro

Sidste nyt om Oneplus

Det tog ikke lang tid, temaet taget i betragtning, inden der kom nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fulgte op på historien. 21/9/2020 gik vi videre og publicerede en sag med fokus på OnePlus blåstemplet af Google: får AER-certificering – Historien finder du her. Se også de seneste nyheder om emnet her.