Rygte: Der kommer ikke en OnePlus 8T Pro i år

Skal man tro rygterne, så kommer der ikke en efterfølger til OnePlus 8 Pro i år. Senere i år lanceres OnePlus 8T, uden sin wingman OnePlus 8T Pro.

Rygte: Der kommer ikke en OnePlus 8T Pro i år

Tilbage i 2016 fordoblede OnePlus antallet af smartphone-lanceringer om året. Der gik de fra en til to, med OnePlus 3 og OnePlus 3T, og så i 2019 fordoblede OnePlus endnu en gang. Dengang lancerede de i løbet af det ene år hele fire telefoner: OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro. Nu tyder det på, at OnePlus i år vil skære en enkelt model fra, nemlig OnePlus 8T Pro.

I år har OnePlus ellers været godt i gang og har, udover lanceringen af OnePlus 8-serien, lanceret deres billigste telefon i flere år. OnePlus Nord er både navnet på en telefonen og på en helt ny serie fra producenten, hvor prisen er primære fokus. Senere i år havde de fleste forventet at der ville blive lanceret endnu to modeller fra den kinesiske producent, men det kommer altså ikke til at se ske, skriver flere pålidelige kilder på internettet.

Se også: Billige priser på OnePlus-telefoner

Der kommer ingen OnePlus 8T Pro

Vi har allerede skrevet om OnePlus 8T, som ser ud til at blive en virkelig lækker smartphone. Og netop disse rygter om den billigste i den kommende serie har gjort os spændte på en ny topmodel fra OnePlus. Men det kommer altså ikke til at ske, da producenten i år har fokus på de billigere telefoner i Nord-serien og OnePlus 8T.

Det er for mange sikkert lidt af en skuffende nyhed. Det bliver interessant at se, om det er sådan OnePlus fremover vil lancere telefoner. Havde du håbet på en ny topmodel fra OnePlus i år, så er det ærgeligt. Dog laver det ikke om på, at OnePlus 8 Pro er en fremragende telefon, som fik 5,5 ud af 6 i vores test.

Vi skal dog heller ikke glemme den kommende OnePlus 8T, som får både 120 Hz-skærm, Snapdrago 865+, firedobbelt kamera og en forhåbentlig billigere pris end seneste Pro-model fra producenten.

Læs også: Test af OnePlus Nord

Efterfølgende nyt om temaet

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. Daniel Søgaard Hald holdt fast i sin interesse i tematikken. 7/9/2020 kom der flere nuancer om emnet med nyheden Flere køber OnePlus- og Motorola-telefoner – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..