Apex Legends endelig på vej til mobilen

Det ekstremt populære Battle Royale-spil Apex Legends er endelig på vej som mobilspil. En lukket beta er netop skudt i gang.

Apex Legends endelig på vej til mobilen

Endnu en Battle Royale er på vej til mobilen – men dette er ikke hvilken som helst. Apex Legends er et af de mest populære multiplayerspil lige nu med 100 millioner spillere.

Når det kommer til Android, så hvilken det være i en dedikeret udgave til mobilen, hvor der ikke vil være crossplay med konsoller og PC. I stedet vil det få sin egen “lille” verden på iPhones og Android-telefoner, hvor det helt sikkert vil tiltrække millioner af spillere verden rundt.

Læs også: EA vil udfordre Fortnite med Apex Legends til mobilen

Da Apex Legends blev lanceret i 2019 havde det efter den første uge 25 millioner spillere, 50 millioner efter den første måned og i april 2021 var der altså omkring 100 millioner spillere.

Electronic Arts skriver at Apex Legends Mobile er specielt designet til touchskærme med strømlinede kontroller og veludtænkte optimeringer, der resulterer i den mest avancerede Battle Royale-kamp på mobilen.

De kalder spillet en ny udgave af Apex Legends, som er tro mod originalen.

Læs også: De mest populære spil til PlayStation i 2020

Apex Legends Mobile
Apex Legends Mobile

Se også: Test af headsets og gaming-udstyr

Prøv Apex Legends Mobile før andre

Nu har Electronic Arts skudt gang i en lukket beta, men vil du gerne være blandt de første til at spille Apex Legends Mobile, så er det ganske simpelt. Når den lukkede beta er overstået, så vil der blive åbnet op for forhåndsregistrering.

Vil du gerne kunne se hvornår det sker, så skal du følge med på @playapex på Twitter.

Ligesom vi kender det fra andre multiplayerspil til mobilen, fx Fortnite og Call of Duty: Mobile, så vil vi garanteret se smartphoneproducenter, i samarbejde med Respawn Entertainment, optimere spillet til deres telefonmodeller. Her har vi fx set Sony og Epic Games optimere Fortnite til deres Xperia-telefoner med 21:9-skærme.

Er du spændt på Apex Legends Mobile?

Læs også: De 5 hurtigste, vildeste og bedste telefoner til gaming