Multiplayer snart klar til Mario Kart Tour

Mario Kart Tour får den 8. marts længe ventet multiplayer-funktion, hvor man kan spille mod venner og andre online.

Multiplayer snart klar til Mario Kart Tour

Noget af det, vi elsker ved Nintendos Mario Kart, er muligheden for at spille mod vennerne eller andre spillere verden rundt. Desværre var multiplayer-funktionen ikke med, da Nintendo lancerede Mario Kart Tour, der er den mobile version af spillet.

Læs også: Mario Kart Tour er årets mest downloadede spil til iPhone

MultiPlayer kommer til Mario Kart Tour den 8. marts

Heldigvis bliver der snart lavet om på det til stor glæde for alle os, der har savnet multiplayerfunktionen. Nintendo har nemlig annonceret, at multiplayerfunktionen kommer til Mario Kart Tour, og det snart, nærmere bestemt 8. marts.

Tidligere har man kunnet spille mod en AI, men med navne, der fik det til at føles som om, de var rigtige spillere. Der er som sådan ikke noget galt i at spille mod den slags AI-spillere, men det er sjovere at spille mod rigtige mennesker, ikke mindst fordi det tilfører en ekstra grad af uforudsigelighed.

Læs også: Disse spil er med når Apple Arcade går i luften

Mario Kart Tour
Mario Kart Tour får multiplayer den 8. marts.

Op til 7 spillere i multiplayer

Med multiplayerfunktionen kan man spille mod op til syv andre spillere, der enten kan sidde i samme sofa eller hvor som helst i verden.

Nintendo har allerede testet multiplayerfunktionen i en månedstid, så følger man med i Nintendos verden, er det ikke en nyhed, at funktionen har været på vej og altså nu endelig er klar til lancering. Hvis det lige er det, man har gået og ventet på, er der grund til at fejre med en Mario Kart Tour-turnering om blot nogle dage.

Læs også: Google udfordrer Apples Arcade-spiltjeneste