NVIDIA har ny Nintendo Switch under udvikling

Nintendo Switch 2 eller Switch Pro kan snart være undervejs, lyder det fra kilder og datalæk.

NVIDIA har ny Nintendo Switch under udvikling

Nintendo har gang på gang afvist, at en Nintendo Switch Pro er under udvikling, men samtidig er det svært at tro, at Nintendo ikke skulle have tanker om fremtidige modeller af Switch-konsollen, måske endda så anderledes end originalen, at de kan få navn som Swith 2 eller Switch Pro.

For nylig blev NVIDIA udsat for et cyberangreb, og en hel del filer siges at have lækket ud på internettet som et resultat af det. En af de filer har en mappe med navnet NVN2 og en driver med navnet NVNDLSS.

Det lyder måske som det rene volapyk, men NVN er den API, Switch-programmerne er skrevet mod, mens DLSS er en NVIDIA-teknologi, der involverer høj opløsning og opskalering af AI. Det interessante er, at det ikke er første gang, vi hører om, at en fremtidig Switch-model kan benytte DLSS-teknologi, hvilket igen vejer for rygterne om, at en ny Switch-model kan være under udvikling.

Det er muligt, at en ny Switch stadig er år væk fra en lancering, men det ville ikke være underligt, hvis Nintendo allerede nu udforsker idéen. På nuværende tidspunkt er den nyeste Switch-model den med OLED-skærm, så Nintendo er sikkert ikke interesserede i snart at kunne udskifte den. Det er med andre ord smart at slå koldt vand i blodet og ikke håbe på for meget.