PlayStation 5 er landet til test – se den blive pakket op

PlayStation 5 er landet hos en lang række internationale techmedier og Youtubere, som officielt er gået i gang med deres test. Se den blive pakket op her og få de første indtryk af den massive PlayStation 5 spillekonsol.

PlayStation 5 er landet til test – se den blive pakket op

PlayStation 5 må vel sagtens være årets mest hypede stykke teknologi. Ikke kun fordi Sony har været ekstremt gode til at holde spændingen tilbage, men også fordi der er så lang tid mellem lanceringen af nye spillekonsoller – og selvfølgelig fordi den ser ekstremt spændende ud. Nu er den endelig blevet sendt ud til test hos internationale techmedier og Youtubere, som i går kunne dele deres unboxing og første indtryk af PlayStation 5.

Sony har det seneste års tid givet om drypvis af informationer om deres næste generation af spillekonsoller, nemlig PlayStation 5 og PlayStation 5 Digital Edition. Og nu er der altså ikke længe til PS5 lander i de danske butikker: Den 19. november er nemlig den store dag. Om der på lanceringendagen er nogle konsoller at finde i butikkerne bliver interessant at se. PlayStation 5 har nemlig vist sig at være mere populær end forventet og den kan heller ikke længere forudbestilles.

Læs også: PlayStation 5 skilt ad: flydende metal og udskiftelige sider

De første indtryk af PlayStation 5

De store techkanaler på Youtube og internationale techmedier har modtaget deres eksemplar af PlayStation 5, samt alt tilbehøret, som de pakker op i deres videoer. Men det er også det eneste de må indtil videre, og først senere må de dele video og billeder af PlayStation 5 tændt og deres endelige indtryk og test. Men på trods af begrænsningerne, så har der været ekstremt stor interesse for at se PS5 blive pakket ud. I løbet af få timer var MKBHD’s unboxing set 4 millioner gange og lige nu er den oppe på 7 millioner.

Og det er også interessant at se hvor stor PlayStation 5 er og få nogle flere detaljer at vide omkring den. Det viser sig, at det hvide plastik på PS5 og DualSense-controlleren består af mikroskopiske cirkler, trekanter, firkanter og krydser – som mange kender PlayStatation 5. Og det er en kæmpestor og tung spillekonsol! I videoerne kan man se PS5 sammenlignet med Xbox Series X, PlayStation 4, en banan og en hund…

Læs også: Sony viser brugerfladen på PlayStation 5 frem

Den skulle være utroligt godt bygget og imponerende at se i virkeligheden. Lad os tage et kig på de første tre videoer med PlayStation 5:

Se også: Hurtigt bredbånd til gamere – se de bedste tilbud

PlayStation 5 lander i butikkerne den 19. november

De to PlayStation 5 konsoller lander i butikkerne den 19. november. Pris for PlayStation 5 i Digital Edition er 3.399 kroner og PlayStation 5 med diskdrev koster 4.199 kroner.

Når de første test af PlayStation 5 lander, så skal vi også nok dele et overblik over dem.

Læs også: Endelig en pris: Dette koster en PlayStation 5