PlayStation VR2 kommer i starten af 2023

Sony har netop løftet sløret for mere nyt om deres VR-headset til PS5. PlayStation VR til PlayStation 5 lanceres i starten af 2023.

PlayStation VR2 kommer i starten af 2023

Nu er der endelig mere nyt om det kommende VR2-headsettet til PlayStation 5, der efterhånden har været længe undervejs. Sony fortæller nu, hvornår de forventer det kommer til salg.

Læs også: Sony afslører flere detaljer om PlayStation VR2-headset

PlayStation VR2 klar i starten af næstår

Sony har langsomt løftet sløret for Playstation VR2-headsettet, men der er stadig meget vi ikke ved. Men nu er der dog godt nyt.

Ifølge Sony skulle deres nyudviklede VR-headset til PlayStation 5-spillekonsollen være lige på trapperne. Udmeldingen fra elektronikgiganten er, at VR2 lanceres i starten af 2023.

Tidligere i år gav Sony os en række forskellige specifikationer på VR2. Om PlayStation VR2 ved vi, at det vil have skærme, der tilsammen giver en 4K-opløsning og kan køre med 90 eller 120 Hz, har et synsfelt på 110 grader og bruger foveated rendering, som gør visse dele af billedet skarpere end andre for at lette arbejdet for PlayStation 5. VR2 skulle kunne tilsluttes til din konsol med et enkelt USB C-kabel.

I modsætning til det originale PlayStation VR-headset bruger PS VR2 ikke et kamera, der er tilsluttet din konsol, til at spore dine bevægelser. I stedet vil det bruge inside-out tracking, ligesom Quest 2, hvor kameraer på selve headsettet står for bevægelsessporingen. Det betyder, at PS VR2 også vil være i stand til at lade dig se dine omgivelser, mens du har headsettet på.

Sony har også vist de to controllere frem, som vil have adaptive udløsere og haptisk feedback ligesom Sony’s DualSense-controller til PS5.

Sony har også tidligere sagt, at VR2 vil have omkring 20 spil til rådighed, når det lanceres. Titlerne omfatter spil, der foregår i Horizon- og Walking Dead-universerne samt VR-versioner af No Man’s Sky og Resident Evil Village.

PlayStation VR2

Hvad koster PlayStation VR2?

Det er desværre ikke noget vi ved endnu. Vi er dog ret sikre på, at prisen bliver højere end det nuværende PlayStation VR, der startede ved omkring 2.500 kroner.

Læs også: Designet på Sony PlayStation VR2 afsløret