Pokemon GO er stadig en vild pengemaskine

Her mere end fire år efterlanceringen er Pokemon Go stadig en decideret pengemaskine har allerede rundet 1 mia. dollars i omsætning i 2020.

Pokemon GO er stadig en vild pengemaskine

Der er gået godt fire år, siden Niantic lancerede Pokemon GO og verden gik amok. Spillet revolutionerede det sociale aspekt ved gaming og beviste, at AR-gaming kunne være mainstream. Hvis vi imidlertid rykker frem til i dag, kan man spørge sig selv, om Pokemon GO stadig er i live. Der er jo kommet masser af nye spil siden dengang.

Pokekon Go har indtjent 1 milliard dollars i 2020

Det viser sig, at spillet i den grad stadig er relevant. Ser man på tallene, har Pokemon GO indtjent hele 1 milliard bare i 2020, og det er bare i løbet af årets første 10 måneder.

Det betyder med andre ord, at der stadig er to måneder tilbage af året, hvor spillet kan hive endnu flere penge ind.

For at give lidt perspektiv tjente Pokemon GO 950 millioner dollars de første seks måneder efter lanceringen, så at spillet stadig ligger og hiver så store beløb hjem viser, at det ikke har passeret sidste salgsdato endnu og stadig tjener masser af penge til Niantic.

Se også: Bedste gaming telefoner

Coronapandemien har ingen effekt haft

Det er på mange måder lidt overraskende med tanke på, at noget af det attraktive ved Pokemon GO er, at man skal ud i verden for at spille det. Netop den slags har Coronapandemien jo lagt noget af en dæmper på.

Niantic var dog hurtige til at komme med alternativer og metoder til at komme udenom den problematik. Det lader fansene til at være glade for, hvis vi skal gå efter tallene.

Se også: Nyheder om gaming