Pokémon Unite er kommet til Android og iPhone

Pokémons første strategiske holdkampspil er nu endelig kommet til mobiltelefoner. Pokémon Unite kan nu hentes til Android-telefoner og iPhones.

Pokémon Unite er kommet til Android og iPhone

Pokémon Unite er landet i Google Play Butik og Apple App Store, og er derfor nu klar til at blive spillet på Android-telefoner og iPhones.

Det er det samme gratis spil med de samme kort og monstre, som blev lanceret på Nintendo Switch i juli, men her er også nye tilføjelser sammen med mobildebuten. Her er fx fuld understøttelse af crossplatform-spil og mulighed for at linke en konto på tværs af mobile enheder og Nintendo Switch. Her er også en tilføjelse kaldet Unite Squads.

Læs også: Pokemon GO er stadig en vild pengemaskine

Pokémon Unite introducerer Squads

Sammen med udrulningen til telefoner introduceres Unite Squads, som giver Trainers mulighed for at slå sig sammen med holdkammerater. Ifølge The Pokémon Company kan trænere oprette deres egne squads med denne funktion eller søge efter eksisterende squads. Holdene vil kunne bruge “tags” til at beskrive sig selv, så folk med samme interesser kan finde dem.

Opdateringen bringer også et andet battle pass med helt nye kosmetiske genstande, nye begivenheder i spillet, nye holdte genstande og understøttelse af flere sprog. Her kan du se nærmere på Pokémon Unite:

Mere nyt på vej

Holdet bag Pokémon Unite er også i gang med at udvikle en ny tilstand, der er designet til “at udligne spillereglerne for alle Trainers, uanset deres holdte genstandes karakterer”. Der er ikke mere endnu om den nye tilstand, men den kunne give folk, der ikke bruger mange penge (hvis overhovedet) på at købe held items i spillet, en større chance for at vinde mod andre, der gør det.

Læs også: 10 fantastiske PC- og konsolspil, der er blevet til mobilspil