Pris og salgsstart på PlayStation 5 afsløres onsdag

Onsdag den 16. september inviterer Sony til PlayStation 5-event. Her forventer vi at få den officielle pris og salgsstart på de to udgaver af PlayStation 5-spillekonsollerne. Sådan ser du med.

Pris og salgsstart på PlayStation 5 afsløres onsdag

Om blot to dage afslører Sony hvad vi “alle” går og venter på: den endelig pris på PlayStation 5. Udover pris forventes Sony også at fortælle hvornår PlayStation 5 lander i butikkerne og hvornår konsollerne kan forudbestilles.

Microsoft har netop afsløret pris på deres Xbox Series X, som er blevet skarpt prissat og endda kommer i en billigere og mere kompakt udgave med mindre ydelse. På onsdag tyder det på, at vi endelig kan sammenligne de to spillekonsoller direkte, hvor både specifikationer, design og pris er med.

Læs også: PlayStation 5: Alt du skal vide om Sonys spillekonsol

PS5: Pris, tilgængelighed og forudbestilling

Sony meddeler, at eventet forventes at vare 40 minutter og vil byde på de nyeste spiltitler, men fortæller ikke direkte at prisen vil blive afsløret. Men nu kan de snart ikke trække de længere, og mon ikke de gør som ved afsløringen af spillekonsollens design og bruger de sidste to minutter på at oplyse prisen.

Sony PlayStation 5 kommer i to udgaver, hvor den billigste model kommer helt uden et diskdrev. Det betyder at alle spil skal købes og downloades direkte i PlayStation Store. Prisen på PlayStation 5 forventes at blive højere end Xbox Series X, men det kan jo være Sony presser Microsoft yderligere ved at presse prisen. Der er tidligere blevet lækket en pris på omkring 4.000 kroner og kan Sony holde den, så bliver det svært for Xbox Series X, som ligger i 3.899 kroner.

PS5-eventet afholdes på onsdag den 16. september klokken 22:00 dansk tid. Det bliver streamet direkte på Youtube.

Læs også: Læk: Her er prisen på PlayStation 5

Playstation 5
Playstation 5 kommer i to udgaver. Digital Edition uden diskrev og en dyrere model med.

PlayStation 5 får imponerende ydelse

PS5-konsollen, som kommer til at byde på op til 8K-opløsning og også 4K-spil ved 120 Hz. Der kommer også 3D-lyd, et lavt strømforbrug og bagudkompatibilitet med PS4-titler. Hestekræfterne kommer fra en ottekernet AMD Zen 2 CPU og en custom AMD RDNA 2-baseret GPU. Den lynhurtigere SSD i PS5 på 825 GB leverer op til 5,5 GB/s.

Læs også: PlayStation 5 lækket med 2 terabyte SSD

 

Sidste nyt om Playstation

Siden redaktionen kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. Lasse Olsen holdt fast i sin interesse i tematikken. d. 27/8/2020 fulgte vi historien op med en artikel omkring PlayStation 5 lækket med 2 terabyte SSD – Artiklen kan læses her. De sidste nyheder om temaet finder du her.