PS5 og Xbox Series X forventes at blive forsinket

PlayStation 5 og Xbox Series X vil sandsynligvis blive forsinkede på grund af pandemien Coronavirus.

PS5 og Xbox Series X forventes at blive forsinket

Der går rigtig mange og venter spændte på de kommende super-konsoller fra Microsoft og Sony, men alt tyder på at man skal væbne sig med tålmodighed. Den erklærede pandemi, Coronavirus, har berørt vores hverdage og den globale økonomi, og nu altså også lanceringen af PlayStation 5 og Xbox Series X.

Indtil nu har det været planen, at de to spillekonsoller skulle lanceres inden jul, men den plan kan hurtigt blive lavet om.

Læs også: Samsung og Xbox går sammen og spil-streamingtjeneste

PlayStation 5 og Xbox Series X kan blive udsat til 2021

Med Coronavirus på spil, så er det sandsynligt at begge konsoller vil blive forsinket, måske endda helt til starten af næste år. Skulle salget af PS5 og Xbox Series X alligevel skydes igang i år, så vil det være med et begrænset antal til rådighed.

Der er ingen tvivl om, at Microsoft og Sony har fokus på at levere gennemtestede og færdige produkter, fremfor at haste konsollerne ud til forbruger. Der er for meget på spil, med ekstremt store forventninger til konsollerne, stor konkurrence mellem de to og samtidig skal konsollerne have en lang levetid. Derfor er det mindre vigtigt at have konsollene klar til tiden.

Der vil være stor efterspørgsel efter de kommende spillekonsoller, og som med tidligere lanceringer, så skal vi forvente de bliver udsolgt på kort tid.

Læs også: PlayStation 5 ser ud til at komme i 2 versioner

Coronavirus kan betyde dyrere spillekonsoller

Coronavirus har berørt den globale økonomi og vil blive ved med det i tiden fremover, selvom pandemien varer kun to uger meget længere tid. Og det kan derfor også betyde en prisstigning for både PlayStation 5 og Xbox Series X. Det er allerede forventet at PlayStation 5 vil blive prissat dyrere end PlayStation 4 blev, men en endnu dyrere pris kan gøre ondt på mange.

Microsoft har netop afsløret de fulde specifikationer på Xbox Series X, mens vi stadig venter på nyt fra Sony. Der var rygter om et event for PlayStation 5 allerede i februar, men der har været stilhed fra den japanske elektronikvirksomhed.

Læs også: Prisen på PlayStation 5 er ikke fastlagt endnu