Sony skruer ned for downloadhastigheden på PlayStation

Sony skruer nu ned for hastigheden på spiloverførsler på PlayStation, i et forsøg på at lette belastningen på internettet.

Sony skruer ned for downloadhastigheden på PlayStation

Hvis du synes dine spildownloads på PlayStation er langsomme her til aften, så er der en grund til det. På grund af coronavirus er der pres på netværk og internet verden rundt i disse dage. Vi har allerede set flere streamingtjenester forringe billedkvaliteten, for at lette den samlede belastning.  Nu er turen kommet til PlayStation.

Læs også: De 5 bedste spil til PlayStation 4

Amazon, Apple, Facebook, Disney, Netflix og YouTube har skruet ned for bitraten, så de mange serier og film der bliver streamet, ikke lægger helt så stort et pres på netværk. Nu har Sony i et blogindlæg skrevet, at de har sænket hastigheden på spildownloads.

Helt prævist skriver Sony, at downloads vil være langsomme eller eventuelt blive forsinkede:

“Players may experience somewhat slower or delayed game downloads”

Den mindre belastning på bredbåndsnetværk giver flere steder bedre mulighed for, at opretholde hurtigere internethastigheder, men coronavirus holder familier i karantæne i hjemmet. Hvor lidt eller hvor meget Sony skruer på downloads oplyses ikke.

Læs også: Playstation 5: Lanceringsdato, pris og salgstart afsløret

Sony: Det går ikke ud over multiplayer

Sony melder i samme blogindlæg ud, at denne reduktion i downloadhastighed ikke går ud over spiloplevelsen i multiplayer. I indlægget skriver Sony, at spillere stadig vil kunne nyde et robust gameplay.

Læs også: Sony afslører specifikationerne på PlayStation 5