Afstemning: Hvor mange smart-produkter har du i dit hjem?

Smart-produkter til hjemmet ser ud til at være kommet for at blive. Men hvor mange af de internetforbundne produkter har du i dit hjem? Deltag i afstemningen her.

Afstemning: Hvor mange smart-produkter har du i dit hjem?

Internet of Things, IoT, tingenes internet, smart-produkter. Kært barn har mange navne. De internetforbundne produkter til hjemmet er blevet ganske populære over de senere år, og antallet af smart-produkter i hjemmene ventes at eksplodere i de kommende år.

Læs også: Sådan kommer du let i gang med dit smart-hjem

Internetforbundne produkter som smart-pærer, smart-tv, stikkontakter, stemmestyrede højttalere, termostater, overvågningskameraer og dørklokker er blevet ganske udbredte, men hvordan ser dit hjem ud? Har du gjort dit hjem til et såkaldt smart-hjem, eller er du endnu ikke redet med på smart-bølgen?

Læs også: Sådan bygger du et smart-hjem med Google Home og Google Assistent

I denne uges afstemning vil vi gerne høre, hvor mange smart-produkter du har installeret i dit hjem – hvis overhovedet nogen.

Deltag i afstemningen nedenfor og skriv eventuelt i en kommentar, hvilke smart-produkter du har hjemme hos dig, og hvordan de gør din hverdag lidt smartere.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Opfølgning på historien

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. Lasse Olsen fandt det relevant at følge op på temaet. d. 17/6/2020 dykkede vi igen ned i emnet med nyheden; Selskabet Net1 vinder frekvenstilladelse i 450 MHz-frekvensbåndet – Artiklen kan læses her. Få også seneste nyt om sagen ved at trykke her..