Mange melder fra med fysisk tilstedeværelse på CES 2022

Microsoft slutter sig til Google, Amazon og andre, der aflyser deres personlige tilstedeværelse på CES 2022 i start januar.

Mange melder fra med fysisk tilstedeværelse på CES 2022

Microsoft oplyser nu, at de ikke vil deltage personligt på Consumer Electronics Show (CES) 2022 i Las Vegas og slutter sig dermed til en liste af virksomheder, der vælger ikke at være fysisk til stede ved næste måneds begivenhed på grund af bekymringer over den hurtige spredning af Omicron COVID-19-varianten.

Den amerikanske softwaregigant tilføjede, at den fortsat vil deltage på CES på afstand, ifølge en erklæring, der blev sendt per e-mail.

Se også: Priser på tech produkter

Mange store vælger fra

Flere andre virksomheder, herunder den amerikanske bilproducent General Motors Co, Alphabet Inc.’s Google og dets selvkørende bilteknologiselskab Waymo, Facebooks moderselskab Meta Platforms Inc, Twitter Inc, Lenovo Group , AT&T Inc og Amazon.com Inc droppede tidligere på ugen planerne om at deltage personligt på CES.

CES-talspersoner siger, at CES 2022 stadig vil blive afholdt som et fysisk event den 5-8. januar med “stærke sikkerhedsforanstaltninger på plads”, som omfatter vaccinationskrav, maskering og tilgængelighed af COVID-19-tests.

Se også: Nyheder om CES