Nedtælling startet: Google sætter dato på Pixel-event

Om to uger går det løs i San Fransisco, når Google, efter alt at dømme, vil præsentere to nye Pixel smartphones.

Nedtælling startet: Google sætter dato på Pixel-event

I en ny teaservideo tager Google søgefeltet, strækker det, og omformer det til omridset af en smartphone. Videoen afsluttes med en note om, at det bliver den 4. oktober at selskabet vil præsentere noget nyt.

Dermed er flere måneders rygter om to nye Nexus-enheder fra søgegiganten ved at blive til virkelighed.

Står rygterne til troende, er det dog ikke Nexus-produkter vi kan forvente om to uger. I stedet bliver Googles Pixel-brand der udvides, så det ud over at dække laptops og tablets nu også bliver smartphones der samles under mærkenavnet.

Se også: Video og billeder giver nyt kig på Googles Pixel-mobiler

HTC står bag

Lækkede billeder og rapporter indikerer, at Google har to enheder i bedene. Den mindre Pixel, med et 5 tommer display samt en større Pixel XL med 5,5 display.

Det er formentlig Taiwanesiske HTC, der vil stå bag produktionen af begge enheder, og selskabets know-how indenfor veldrejede metalmobiler, vil tilsyneladende finde vej til de nye telefoner.

Begge telefoner regnes med at få topspecifikationer, med en Snapdragon 820 quad-core samt Googles nyeste Android version, Android 7.0 Nougat.

Se også: Teleselskab lækker salgsdato for Googles Pixel-topmodeller 

Det forlyder dog, at Android vil få et lidt andet look end i tidligere Nexus-telefoner, med en særlig launcher der giver øget funktionalitet i forhold til rendyrket Android.

I teaseren hintes der også om, at søgefunktionen vil morphes ind i Pixel-enhederne – en legemliggørelse af Googles visioner indenfor søgning i smartphones.

Google Home
Foto: Google

Andre nyheder i vente

Søgegiganten forventes også at have andet at præsenterer til presseventet. Google Virtual Reality Headset, indtil videre kaldet ’Daydream’ vil sandsynligvis få sin debut der, mens Googles kombinerede højtaler og søgeassistent ’Home’ formentlig også vil få sin salgstart.

Googles avancerede Chromebook, Pixel, er også blevet sendt på pension for nylig – en afløser virker derfor også sandsynlig.

Smart-TV donglen, Chromecast, forventes også at få sig en afløser der vil understøtte 4K-opløsninger.

Alt dette, og sikkert mere, vil Google have klar om to uger. Følg derfor med her på mobilsiden.dk hvor Googles nyheder vil følges tæt.

Se også: Google Home, en højtaler der gør dit hjem klogere

Seneste tilføjelse til historien

Siden artiklen udkom er der kommet mere til sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. 19/9/2016 kom der nyt i sagen med sagen; iPhone 7 klarer droptest bedre end iPhone 6s – Artiklen kan læses her. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..