Nothing kan være på vej med et billigere mærke

Nothing mener, at der er et hul i markedet for billige telefoner og earbuds og kommer med billigt sub-brand senere på året.

Nothing kan være på vej med et billigere mærke

Nothings CEO Carl Pei har afsløret, at selskabet har planer om at præsentere et billigere sub-mærke i slutningen af året.

Det nye sub-mærke skal til at begynde med lancere smartphones og earbuds.

Se også: Priser på telefoner

Billigere smartphones og headset

Pei fortalte, at sub-mærket, CMF by Nothing, fortsætter i Nothings fodspor med et fokus på høj designstandard og brugeroplevelse men tilbyder billigere produkter som en del af et større mål om at give flere adgang til sit økosystem.

Direktøren forklarede, at det billigere segment i tech-sektoren ofte giver ”falske løfter”, når det kommer til god kvalitet, og det har Nothing tænkt sig at gøre noget ved med sit nye mærke.

Pei lancerede også sub-mærket Nord under sin tid hos OnePlus og det ser ud til, at han følger samme strategi som hos sin tidligere arbejdsgiver.

Han nævnte ingen detaljer om priser eller specifikationer men forklarede, at CMF’s produkter får et renere look sammenlignet med produkterne fra sit søstermærke, der mere retter sig mod premiumsegmentet.

Se også: Nothing Phone 2: Funktioner og pris

Flere detaljer kommer de kommende måneder

Flere detaljer om de første produkter følger de kommende måneder, og den kommende lancering bliver også selskabets debut på smartwatch-markedet.

Annonceringen af sub-mærket kommer mindre end en måned efter præsentationen af Nothings anden smartphone, Nothing Phone 2. Læs test af Nothing Phone 2.